Sivut

tiistai 8. syyskuuta 2015

Lempeän sisustamisen syksy (sis. alennuskoodin)


 
Kuiskauksia-blogihan keskittyy lähinnä hyvinvointiin liittyviin aihepiireihin, ja sisustamiseen liittyvät postaukset täällä ovat olleet suorastaan harvinaisia.  Mutta nyt jo pidemmän aikaa bloggaamista harrastaneena tekee mieli kokeilla kaikenlaista uutta. Aikaisemmin tein harppauksen pukeutumisen ja asupostausten puolelle. Nyt seuraa ihan ensimmäinen sisustukseen liittyvä postaus, olkaapa hyvät!
 
Pääsin tekemään yhteistyötä kotimaisia sisustusbrändejä myyvän outlet verkkokauppa Lumoren kanssa. Valikoimasta löytyy useita kotimaisia tunnettuja merkkejä, kuten Finlayson, Vallila ja Iittala. Ja mikä parasta: Lumoren hintataso on noin 15-20% edullisempi kauppojen vastaavien tuotteiden hinnoista. Mielenkiintoisena tuttavuutena valikoimasta löytyy myös Lovi, jonka tuotetta nyt pääsin testaamaan.
 
"Lovi on vuonna 2006 perustettu, Kiimingissä sijaitseva yritys. Lovin tuotteisiin kuuluvat Anne Pason suunnittelemat, patentoidut hahmot. Tuotteiden erikoisuus on koottavuus, jonka ansiosta Lovi -tuotteet ovat helppoja lähettää ja soveltuvat erinomaisesti vaikkapa lahjaksi. Osa Lovi -tuotteiden tuotosta käytetään metsien istuttamiseen maailman kuivuus-, tulva- ja eroosioalueilla. " (teksti Lumoren sivulta.)
 
 
Syksyn alkaessa ja iltojen hämärtyessä alkaa miettimään enemmän kodin sisustusratkaisuja. Kotona vietetty aika lisääntyy, ja sen johdosta haluaa panostaa enemmän viihtyvyyteen. Pehmeät elementit ja luonnonläheiset sävyt alkavat miellyttämään silmää yhä enemmän. Myös erilaiset materiaalit kiehtovat: pellavaa, villaa, puuta ja kiveä nähdään ainakin meidän kotona.
 
 
 
"Lovi kuusi on ihana, suomalaiseen makuun sopiva sisustuseselementti! Koottavan kuusen voit myös purkaa ja kasata uudelleen - sopii siis mainiosti vaikkapa joulukoristeeksi, sillä saat sen pakattua pieneen tilaan seuraavaa sesonkia odottamaan! Lovi Kuusi on myös mainio lahjaidea, sillä kokonsa puolesta se kulkee kätevästi postissa. Lovi Kuusi on valmistettu suomalaisesta, PEFC -sertifioidusta koivuvanerista. Kuusen koko: korkeus 30 cm, leveys 17,5 cm. Pakkauksen koko: 18 x 34,5 x 17 cm, paino 150 grammaa."
 
Ylläoleva teksti on suoraan Lovin sivuilta, ja pitää täysin paikkansa. Tilauksen jälkeen tuote saapui parissa päivässä ohuen ohuessa paketissa, kuten kuvastakin näkyy. Kuusi oli selkeiden kokoamisohjeiden ansiosta valmis muutamassa minuutissa. Puun väri on luonnollinen ja helppo yhdistää monen sävyiseen sisustukseen. Aioin ottaa kuusen käyttöön vasta joulusesongin aikaan, mutta tykästyin siihen niin, että se saa ilahduttaa meitä läpi syksyn. :) Tämän linkin alta pääset lukemaan tarkemmat tiedot kuusesta, sekä katsomaan muut värivaihtoehdot, joita on yhteensä viisi.
 


 
 
Oliko Lumoren Design Outlet tai Lovi teille entuudestaan tuttu? Lukijoitanikin nyt muuten hemmotellaan, koska koodilla PBLUMORE15 saa 15% alennusta  Lovi -tuotteista. Koodi on voimassa 30.9. saakka.
 
Pienenä vihjeenä vielä tähän loppuun, että kannattaa olla kuulolla. Pian nimittäin käynnistyy mukava Lumoren sponsoroima arvonta lukijoille. ;)

10 kommenttia:

  1. Hirmuisen suuri virtuaalihalaus kiitokseksi sinulle ♥ Olin niin onnellinen, että melkein hypin riemusta! Ratkaisit nimittäin joululahjaongelmani. Minulla on ystäviä, jotka rakastavat suomalaista designia ja joille on vähän vaikeaa hankkia lahjoja, koska monet tuotteet ovat niin kalliita enkä ikinä löydä kivoja ideoita design-puolelta. Mutta nytpä löytyi! Laitan tilaukseen ainakin 12 cm Lovi-kuuset, jotka on ihan täydellisiä lahjoja: kohtuuhintaisia tai mun mielestä jopa halpoja, kauniita, noista ei voi olla tykkäämättä ja mahtuu kirjeeseen eli on edullista postittaa. Mulla kun asuu kavereita ympäri Suomen, niin joskus joulupakettien postimaksut on kalliimpia kuin itse sisältö on ollut. Käyn vielä kaverilistani läpi sillä ajatuksella, että voisinko tilata muillekin jotain. Itse ihastuin 3D-sisustusperhosiin ja jos mulla olisi erilainen asunto, niin pistäisin pinkit ja mustat tilaukseen... Hitsi, pitäsköhän tilata varulta, ihan sitä varten, että kun pääsen ehkä joskus kunnon kotiin, niin on sitten valmiina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu-Maaria kommentista, ja kiva että postauksesta oli sinulle hyötyä! <3 Lähdinkin mukaan tähän yhteistyöhön, koska tuotteissa oli niin hieno idea. :) Lähetettävien lahjojen kanssa on aina vähän kinkkistä, kun postikulut hipoo taivaita, mutta nytpä ratkaistiin sekin ongelma. Mukavaa viikon alkua!

      Poista
  2. Tuon on kyllä todella kaunis :) Voisin harkita meillekin tuollaista!

    VastaaPoista
  3. Kaunis on ja varmasti olisi ihana esim jouluna pienin korisutksin jossain. Kiva päästä kurkkaamaan hieman teidän kotiinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluna ajattelinkin laittaa tähän sellaisia pikkuisia palloja. :)

      Poista
  4. Oi kuinka kaunis :) Syksyllä alkaa kyllä aina sisustus vimma :D

    VastaaPoista
  5. Onpahan kaunis ja sopii ihanasti teille. Kiva erilainen lahjaidea! Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Tämä puun väri varsinkin sopii minun mielestä monenlaisiin sävyihin. Ihanaa viikon alkua! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!