keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Karkkeja hifistelijöille



Meillä syödään karkkia melko harvoin, ja lähinnä se taidankin olla minä, joka joskus mielitekoonsa automatkoilla tai viikonloppuisin kotona saattaa ostaa pienen karkkipussin. Sitäkin suuremmalla syyllä, kun karamellit ovat niin harvinaista herkkua, haluan niiden olevan maukkaita ja laadukkaita. Karkeissakin nimittäin on eroja! Tässä vähän vinkkiä muille karkkihifistelijöille. ;) Vähän aikaa sitten nimittäin sain Aava Foodsilta maisteltavaksi hieman herkkuja, mm. nämä mielenkiintoiset Sweet Crowns hedelmäkarkit ja Sour Cats kissamakeiset.


Kruununmalliset hedelmäkarkit ovat vaahtokarkkimaisia, täydellisen pehmeitä ja kaikki maut ovat helposti erotettavissa: omenaa, vadelmaa, kirsikkaa, mansikkaa ja päärynää. Maut ovat aitoja, raikkaita, eivätkä lainkaan keinotekoisen tuntuisia. Koostumus on sopivan pehmeä, ei sitkeä tai kumimainen. Mitään keinotekoisia aromeja tai väri- tai säilöntäaineita niihin ei olekaan lisätty. Karkit ovat myöskin vegaanisia ja gluteiinittomia, joten ne sopivat myös tiettyjä ruokavalioita noudattaville. Niin, ja kaiken lisäksi ne ovat luomua. <3



Kuten Kruununmalliset hedelmäkarkit, myös Kirpeät kissamakeiset sisältävät lisättyä Q-10 koentsyymiä, aloe-veraa ja biotiinia. Nämäkin luomukarkit soveltuvat vegaaneille ja keliaakikoille, eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Kissakarkeissa maistuu makea vihreä omena, sitruuna ja kirsikka, kirpeällä kuorrutteella. Sopivasti makeaa ja kirpeää yhdessä. Näissäkin myös ne aidot maut, joista ei voi olla pitämättä.


Maistuuko teille luomumakeinen? Onko karamellien laadulla, raaka-aineilla tai lisäaineettomuudella teille merkitystä?

Tuotteet saatu

4 kommenttia:

  1. Näitä on nyt alkanut näkymään vähän kaikkialla ja vaikuttavat kyllä ihan kokeilemisen arvoisille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse ainakin tykkäsin näistä kovasti. :) Maistuvat tosiaan niin aidoilta!

      Poista
  2. Itse olen monesti punnitse ja säästä kaupan karkkivalikoimaa katsellut. Täytyy ehdottomasti pistää nämä korvan taa. Irttareita ei oikeastaan tule syötyä, kun yleensä saan mahan kipeäksi. Jospa näistä saisi suklaan rinnalle karkkipäiväkarkkia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!