lauantai 23. tammikuuta 2021

Humble Brush -luonnollista hampaidenhoitoa

Tuotteet saatu. Linkit ovat mainoslinkkejä. 


Saatiin mukava pakkaus  Humble Brush suunhoito ja hygieniatuotteita SugarHelsingiltä ❤️ Merkki ja osa tuotteista oli entuudestaan tuttuja, joten tiesin että laatua on luvassa.

Suun hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää ja tuntuu hyvältä, kun siihenkin on olemassa ekologiset ja samalla luotettavat tuotteet. Meillä lapset harjaa hampaansa säntillisesti aamuin illoin, ja usein erikseen pyytävät bambuhammasharjaa. Biohajoava harja tuntuu itsestäkin hyvältä kädessä ja suussa, niin kuin luonnolliset materiaalit yleensäkin. Aikuisten hammastahnassa maistuu minttu ja lapsilla mansikka. Tuubit on valmistettu menetelmällä, jossa käytetään vähemmän muovia ja kuormitetaan vähemmän ympäristöä. 

Omassa käytössäni on myös hammaslankaimet, joita säännöllisesti hammasväliharjojen kanssa käytän. Sen verran tuli joskus hammashoitolan penkissä kärsittyä, joten sille tielle en enää halua ja hampaiden kunto on tärkeä juttu. Siihen voi itse vaikuttaa.

Kuvan vanupuikossa on bambuvarsi ja ne ovat täysin kompostoituvia, biojätteeseen soveltuvia. Tuotteet ovat myös vegaanisia. Tuntuu kivalta, että eettisiä ja ekologisia löytyy yhä useammasta arkipäiväisestäkin tuoteryhmästä. ❤️

Humble Brush -tuotteita on saatavilla esimerkiksi seuraavista paikoista:


Jolie

Matsmart (mikäli Humble Brushia ei tällä hetkellä heidän valikoimistaan löytyisikään, suosittelen kuitenkin kurkkaamaan superedulliset hävikkituotteet. Valikoimasta löytyy usein myös luonnonkosmetiikkaa :) )

Twistbe
Humble Brush

Humble Brush suunhoito

Humble Brush hammastahna


perjantai 8. tammikuuta 2021

Retkivuosi

 Kun hullu korona-aika alkoi, meidän perhe lähti aina tilaisuuden tullen luontoon ja retkille. Vaikka tätä oltiin tehty aina, tehtiin sitä nyt entistä enemmän ja luulen, että se korvasi tiettyjä aukkoja mitä omituinen ajanjakso alkaessaan teki.

Sen ansiosta löydettiin hienoja uusia kohteita, kerättiin talveksi marjat ja sienet, tutustuttiin uusiin lajeihin. 

Vuosi vaihtui, retkeily jatkui. Tänäkin viikonloppuna pakataan eväät ja mennään lumiseen metsään.
keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Instassa arvotaan!

 Vuoden eka arvonta on nyt käynnissä!


Loppuvuoden saimme lasten kanssa toimia Oppi ja Ilo - tuotteiden brändilähettiläänä. Pääsimme käyttämään monenlaisia ihania tuotteita ja tutustumaan uutuuksiin ensimmäisten joukossa. Tämän yhteistyön myötä saan arpoa kaksi tuotetta, eli voittajiakin on kaksi.


Arvonta on käynnissä Instagramin puolella ja sinne pääset klikkaamalla TÄSTÄ.