keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävyys (linkitä myös oma postauksesi)
Kauneinta mitä tiedän,
arvokkainta mitä omistan.
Mielenkiintoisinta,
mihin koskaan olen ryhtynyt.


-Irja Askola- Blogisisareni Hanna Saippuakuplia Olohuoneessa -blogista muisti minua tällä kauniilla runolla ja itse tehdyllä kortilla. Kiitos Hanna. <3 
Siinäpä se, tuossa runossa kiteytyy kaikki, mitä ystävyys minulle on. Ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän ystävyyttä ja ystäviä arvostaa. 

Tänä vuonna olin ajatellut yllättää perheeni huikeilla Ystävänpäiväleivoksilla vaaleanpunaisine pursotuksineen ja sydänströsseleineen. Kaverillekin olisin kahvit keittänyt, pyytänyt käymään.

Kuinkas ollakaan, kaikki kolme lasta saivat kunnon flunssan, joten leipominen ja muut piperrykset siirtyivät otollisempaan ajankohtaan. Meidän viime päivät on kuluneet sairastellessa. Olohuoneen lattialle on rakennettu kisakatsomo Olympia-huumassa, My Little Ponyt ovat tehneet huikeita seikkailuja ja ollaan luettu kirja jos toinenkin. Sairastelu on kurjaa, mutta kotona olostakin voi ottaa parhaat palat irti.

Miten sinun Ystävänpäivä sujuu? Onko sinut yllätetty kortilla tai leivoksella? Haluaisitko jakaa Ystävänpäivään liittyvän postauksen? Linkkaa ihmeessä alle sellainen Add Your Link -painiketta käyttäen, omasi tai jonkun muun blogin. Omat Ystävänpäivän juhlat vietetään edellä mainituista syistä jälkijunassa, joten mielelläni käyn nappaamassa kivoja ideoita -lupaan lukea kaikki postaukset. <3
P.S.: Minä lähetin kortin toiselle blogisisarelle, Äidin kasvatusopas -blogin Lotalle. Käy kurkkaamassa Lotan blogista millainen se on. 

9 kommenttia:

 1. Viisas ja kaunis runo! Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Hyvää ystävänpäivää tänäänkin. <3

   Poista
 2. Toivottavasti teillä hellittää flunssa pian! Sitä tuntuu nyt todella olevan liikkeellä ja ei meilläkään jääty ilman osumaa. Ihanaa ystävänpäivää Niina ja kiitos kun olet ollut järjestämässä tätä blogisisarien tempausta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia. Nyt onkin tosi pitkäkestoista flunssaa liikkeellä. Onneksi meillä ollaan jo voiton puolella ja ollaan päästy jo ulkoilemaankin. Hyvää ystävänpäivää vielä tänään! <3 Tämä tempaus on ollut tosi kivaa puuhaa, mielelläni tätä tein. :)

   Poista
 3. Kiitos vielä ihanasta kortista ♥
  www.aidinkasvatusopas.fi

  VastaaPoista
 4. Sairastaminen on ankeaa, mutta sitähän se pienien lasten kanssa tuntuu usein olevan! Onneksi ystävänpäivääkin voi juhlistaa vaikka vähän myöhässä. Pikaista paranemista ja tsemppiä sairastuvalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, voiton puolella ollaan jo. <3 Juu, lasten kanssa se tuntuu olevan tätä, vaikka vähällä ollaankin selvitty. :/ Viikonloppuna tehdään kakku tai kaksikin ja vietetään Ystävänpäivää tuolloin.

   Poista
 5. Toivottavasti flunssa on jo hellittänyt :) Mullakin ystvänpäiväleivokset odottavat vielä tekijäänsä, voihan se ystävänpäivä olla myös ensi viikolla tai joka päivä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!