tiistai 16. helmikuuta 2016

Kevätvaatteita pikkurahalla (sis. alekoodin)

Kevätvaatteita silmällä pitäen kävin läpi omaa vaatevarastoani todetakseni, että jotain käyttövaatetta tulee hankkia. Viime vuonna tilasin muutaman kerran vaatteita House of Brandonilta ja sama kaava toistuu nytkin. Laajan valikoiman lisäksi olen joka kerta ilahtunut nopeasta toimituksesta, koska vaatteet ovat olleet perillä parhaimmassa tapauksessa seuraavana päivänä tilauksessa.
 
Tämän hetkinen suosikkimerkkini valikoimasta on Jacqueline de Yong, josta löytyy kauniita, monikäyttöisiä ja mikä parasta, edullisia vaatteita. Omassa käytössäni on jo muutamia tuotemerkin vaatteita, esimerkiksi pystyraitapaita, josta postaus löytyy täältä. Kuvassa olevaa paitaa ei ainakaan tällä hetkellä enää valikoimassa ollut, mutta monta samantyylistä kylläkin.

 
 
Tässä muutamia poimintoja ja suosikkeja Jacqueline de Yongin valikoimasta:
 
 
 
Ylläoleva korallin värinen neule osui ensimmäisenä silmään heleän värinsä ansiosta. Lisää tuotteesta voi lukea täältä.
 
 
 
Pitkä neulepaita toimii hyvin erilaisten legginsien ja farkkujen kanssa.
 
 
 
Olkapäät paljastavaa puseroa on valikoimassa kolmea eri väriä. Kesää odotellessa sopii käytettäväksi neuletakin kanssa.
 




 
 
Postaukseen nappasin enimmäkseen kuvia kivoista yläosista. Yksi top3 suosikeitani on muuten alimmaisen kuvan kauniskuosinen tunika, jonka hinta näytti olevan alle parinkympin.
 
Tällä hetkellä House of Brandonilla on meneillään syntymäpäiväale ja koodilla HBR2 saa 20% alennuksen kaikista tuotteista (lukuun ottamatta Dr. Denim tuotteita). Koodi on voimassa 21.2.2016 saakka.
 
Miltä näyttäisi teidän ostoskori? Löytyykö samoja tuotteita? Käyhän kurkkaamassa, mitä kaikkea House of Brandonilta löytyy ja hyödynnä samalla alekoodi. :)

 
 
Postaus sisältää affiliate-linkkejä
 
 
 
 

12 kommenttia:

  1. En ole aiemmin tutustunut sivustoon mutta ehkäpä nyt pitäsi käydä kurkkimassa :) Kivoja juttuja oot poiminut! Mulla pisti heti silmään tuo korallin värinen neule ja nuo vetskaribyysat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koralli on tosi kaunis ja heleä väri! :) Noissa housuissa on myös "sitä jotain", kun vetskari tuo kivat yksityiskohdat. Tilasin viime vuonna ensimmäisen kerran House of Brandonilta ja olin todella yllättynyt, miten laaja ja monipuolinen valikoima siellä on. :)

      Poista
  2. Täytyypäs käydä kurkkimassa, kiitos vinkistä! Tuo raitapaita on kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos vinkistä oli hyötyä! :) Raitapaita on kiva, vaihteeksi pystyraitaa. :)

      Poista
  3. Ooii mitä paitoja! Varsinkin tuo korallin värinen neule <3

    VastaaPoista
  4. Toi sun raitapaita on superkiva, kelpais mullekin. Ähersin tänään Vilan sovituskopissa varmaan reippaan tunnin. Myyjä innostui juoksuttamaan mulle pyytämättä lisää vaatteita ja hiki kainalossa niitä sovittelin. Lähdin kuiten tyhjin käsin kotia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitapaita on kyllä kiva, tykkään itsekin. :) Minusta on tullut ihan nettishoppailija, kun saa rauhassa katsella ja miettiä. En oikein jaksa kaupoissa sovitella, ja tulee sellainen olo, että pakko vaan ostaa jotain. :D

      Poista
  5. Tiedätkö, mulle tuli ihan sellainen fyysinen tunne, kun kävin tuolla nettikaupassa. Keho reagoi kaikkiin ihaniin vaatteisiin tai siis siihen, että en voi niitä ostaa. Jotenkin silleen kroppaa "kuristi". Vähän sama jos olis karkkilakossa ja tekee hulluna mieli karkkia! Löysin vaikka mitä ihanaa ja ihan ylihalvalla! Mut mulla on edelleen menossa ostolakko. Toisaalta olen erittäin tyytyväinen itseeni ja ostolakkooni, mutta toisaalta olisi kiva joskus ostaa jotain uutta. Mut senkin aika tulee vielä :)

    Tuo tunika on ihana ja just jotain ton tyyppistä olisi kiva saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä ostolakkoon, oikeasti arvostan tuota ja tekisi hyvää itse kullekin... Olin pitkään "tahattomasti" ostolakossa, kun oli raskaus ja sitten imetys, mitään "tavallisia" vaatteita oli hankala ostaa. Nyt on sitten kiva täydentää vaatekaappia. :)
      Olen alkanut himoitsemaan erilaisia tunikoita, koska ne on niin helppoja legginsien, sukkisten ja farkkujen kanssa.

      Poista
  6. Kivoja paitoja, joissa kuvioita ja väriä. Nyt onkin aika kurkata mitä kaappi sisältää ja päivittää kevääksi värejä vaatteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua kiehtoo nuo tosi värikkäät jutut ja täysin mustavalkoiset. Niitä on kyllä helppo sitten yhdistelläkin. Kevääksi kyllä pitää saada väriä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!