maanantai 29. helmikuuta 2016

Maaginen 35


 
Viime viikon synttäriahdistusta helpottamaan sain juuri kyseisenä päivänä House of Brandonin paketin. Kerrottaanko siis että, kun ihminen täyttää 35, on lukema lähempänä 70:ä kuin omaa syntymää. Tämä jos mikä voi saada aikaan vaikka minkälaista tunneryöppyä.
 
Jo jonkin aikaan olen potenut sellaista laukkuongelmaa, että vaikka niitä kotoa löytyy hyllyllinen, ei tahdo löytyä sopivaa. Monet laukuistani ovat myös olleet ei-niin-hyvälaatuisia, joissa ainakin osa materiaalista on keinonahkaa. Huomasin, että vaikka nämä laukut ovat olleet aika vähällä käytöllä, ovat keinonahkaiset osat alkaneet murenemaan. Pienen inventaarion jälkeen veinkin ikäväkseni useamman laukun kierrätysastiaan.
 
 
Selattuani parin päivän aikana House of Brandonin laukkuvalikoimaa, päädyin valitsemaan Piecesin Natalie -laukun. Laukku on kauniin ruskea ja materiaali 100% nahkaa. Olkahihna on tarpeeksi pitkä, jolloin sen käyttö cross over -tyyliin onnistuu täydellisesti. Laukku sopii hyvin arkikäyttöön, mutta myös rentoihin iltamenoihin. Vaikka koko on tarpeeksi pieni, mahtuu sisään kaikki oleellinen meikkipuikoista puhelimeen.
 
House of Brandonin valikoimasta löytyy monta muutakin kaunista ja käytännöllistä laukkua. itse pidän paljon mm. Piecesin Macca-laukusta   sekä raikkaan raidallisesta ja melko edullisesta Jule -kangaslaukusta . Koko laukkuvalikoiman näet tästä linkistä.
 
Laukku on uskomattaoman pehmeä ja ihastuin sen koristeelliseen ja siroon ulkonäköön. Vetoketjullisen sisätaskun ansiosta pikkutavarat, kuten avaimet ja huulipunat, pysyvät laukussa järjestyksessä. Laukkua löytyy myös mustana (katso tästä), mutta itse pidän enemmän tästä ruskeasta vaihtoehdosta.  Ruskea sävy taittaa ja pehmentää usein suosimaani harmaan sävyistä pukeutumista. Muutenkin se sopii käytettäväksi useimpien asujeni kanssa: mustaa, harmaata, farkkua, murrettuja sävyjä.
 
 
Vaikka olin aivan varma siitä, että rapistun totaalisesti yön aikana, aamulla herätessä olin 35-vuotiaana saman näköinen, kuin mennessäni illalla nukkumaan 34-vuotiaana.
 
Perheeltäni sain lahjaksi pienen hotelliloman. Joten vaikka viikonlopun jäljiltä olen taas vuoden vanhempi, myös levännyt, rentoutunut ja kiitollinen. Mukavaa alkuviikkoa. <3
 
 
 
Laukku on saatu House of Brandonilta. Postaus siältää mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

  1. Aivan ihana laukku ja kelpaisi tännekin. <3 Ymmärrän numeroahdistuksen, täällä 2,5v siihen, että täytän 50v eli siitä voisi ajatella, että puolessa välissä satkuun. Mutta kun Saimi mummi eli 102-vuotiaaksi ja mummikin elää täyttä häkää 94-vuotiaana, niin ei mitään ongelmaa tässä puolessa välissä. Tosin on tämä aika vikkelään mennyt.

    Onneksi olkoon Niina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Numerot tosiaan tuottaa välillä lievää ahdistusta ja etenkin lapsen kanssa aika menee hurjan nopeasti. Tosin ihan kivalta tämä 35 tuntuu. :) Ihana asenne sinulla!

      Poista
  2. Iik. täällä tuo sama luku tulee sitten juhannuksena täyteen.. Onnea sinne siis :) ihana laukku ja hotelliyöt nyt on aina ihania lahjoja!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruut! Pienet lomat, illalliset tai jo yhteinen aika ovat lahjoista parhaita. <3 Tähän ikään on ehtinyt kertyä kaikenlaista tavaraa, joten mitään esineitä en osaa edes kaivata. :)

      Poista
  3. Kaunis laukku ja hyvää syntymäpäivää ♡ Sä et ole lähelläkään rapistumista, kaunis olet kyllä :)

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea <3 Tosi kaunis laukku kyllä! P.s. rapistumisesta ei tietoakaan ;)

    VastaaPoista
  5. Kaunis laukku! Multa löytyy vain tekonahkalaukkuja, mutta ne kuluu helposti tosi ruman näköisiksi, joten tekisi mieli panostaa johonkin kunnolliseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vasta nyt alkanut arvostamaan kunnon laukkuja. Ehkä juuri siksi, että sain viime kaappien siivouksen yhteydessä raivata niitä reilulla kädellä. Nyt toivon pärjääväni pitkään muutamalla kunnollisella laukulla. :)

      Poista
  6. Onpas kiva laukku! :) Onnea synttäreiden johdosta! <3

    VastaaPoista
  7. Onneksi olkoon! ♥ Ihanalle kuulostaa sun lahjat! :)

    Ps. Sinulle on blogissani haaste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ave! <3 Ja kiitos myös kivasta haasteesta, se onkin jo työn alla. :)

      Poista
  8. Onnea sankarille ja ei muutakuin leuka pystyyn, tää on ihan loistava ikä. Itse olen pari vuotta vielä vanhempi. Itse en haluaisi enää millään olla kakskyt ja risat, ei kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni, kyllä tästä selvitään. :) Joskus vaan numerot näyttäytyy niin hurjina! Enpä itsekin kaipaa niitä kakskyt ja risat vuosia, kyllä tämä on paljon parempaa. <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!