torstai 4. elokuuta 2016

Herkuttelua raakatuotteilla


Täällä ollaan taas päästy raakatuotteiden makuun, tällä kertaa Roo´bar raakapatukoiden ja Kookie Cat -keksien muodossa.
Roo´bar raakapatukat ovat gluteenittomia luomutuotteita, joihin ei ole lisätty sokeria. Patukoihin on käytetty paljon mielenkiintoisia raaka-aineita, joita ei ihan perus herkkupatukoista löydykään. Raaka-aineiden ansiosta maut ovat aitoja ilman teollista vivahdetta, ja helposti tunnistettavissa.
Esimerkiksi Cacao Nibs patukka sisältää mm. kaakaonibsejä, taatelia ja mantelia. Chia Coconut patukoissa on chian lisäksi raikasta sitruunaöljyä, taatelia ja kookosta. Patukkavalikoimasta löytyy myös lakritsa-chiliä, macaa ja karpaloa, valkoista mulperinmarjaa sekä bourbonvaniljaa. Mielenkiintoisia makuja, eikö totta? :)


Kookie cat -keksit vegaanisia välipalakeksejä, ja myös luomua. Yksittäispakatut keksit ovat käteviä vaikka retkieväänä. Laukussakin ne kulkevat hygieenisesti ja ehjänä. Keksien koostumus on sopivan rapea, muttei liian kova eikä pehmeäkään.
Kivan näköisistä paketeista löytyy neljää eri makua. Näistä kaikista oma suosikkini on ehkäpä hamppu-kaakao, chia-lemon ja kaakaohippu-saksanpähkinät ovat kaikki niin maukkaita, että yhtä parasta on vaikea valita.
Roo´bar raakapatukoita ja Kookie cat-keksejä myy Aava Foods , josta on saatavilla muitakin korkealaatuisia ja vegaanisia tuotteita. Aiemman postaukseni  Beauty Sweetiestä voit lukea täältä.Tuotteet saatu Aava Foodsilta.


3 kommenttia:

  1. On tullut myös testattua eri merkin raakasuklaita,ja vielä lisäaineettomia.Hinta vain on suolainen!

    VastaaPoista
  2. On tullut myös testattua eri merkin raakasuklaita,ja vielä lisäaineettomia.Hinta vain on suolainen!

    VastaaPoista
  3. Kookie Kat keksit kuulostavat jo nimenä hyviltä! Raakaherkkuja en olekaan testannut suklaata lukuunottamatta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!