tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulunajan kuulumisetHeippa vaan täältä joulun vietosta! Olin kuvitellut pitäväni loppuvuoden taukoa, mutta nyt sopivan hetken tullen teki jo mieli istahtaa koneen ääreen ja kirjoitella.

Tänne Keski-Suomeen saatiin ihan aimo annos lunta. Valkoinen joulu. On ehditty tehdä jo monen monta lumilyhtyä ja ihastella elävää liekkiä. Lapsuuden rattikelkka on saanut kyytiä samassa pulkkamäessä missä itse laskin jo yli 30 vuotta sitten -saman ikäisenä kuin 4-vuotias tyttäreni. Samat hyppyrit ja montut ovat vielä paikoillaan, niistä laskeminen vaan on tänä päivänä huomattavasti kivuliaampaa aikaihmiselle kuin silloin tenavana. :D Tänään tuntee luissaan, että eilen oltiin kelkkamäessä. 


Herkuistakin olen nauttinut melko lailla rajoituksetta. Jouluruokia ja herkkuja vuorotellen, pysyy yllä hyvä balanssi. ;) Vauvat nauttivat lahjapaperin rapinasta ja nahistelevat samasta lelusta, nyt jo. 4-vuotiaalle joulupukin odotus oli yhtä piinaa, mutta se palkittiin. Pukki oli kuullut toiveen My Little Ponyista, Bambi-mukista ja lautapeleistä. 

Eilen viimeistelin merinovillasta neulomani supernopean pipon, joka tyttärellä on kuvissa. Pipo on nimensä mukaisesti pikainen ja helppo tehdä. Ohje löytyy Klompelompe-kirjasta, eikä sisällä sen kummempia kommervenkkeja, onnistuu siis melko varmasti jo aloittelevaltakin neulojalta. Tupsun näpertelin tekoturkiskankaasta. 

Kivaa joulun jatkoa myös sulle! Nautitaan vielä tästä ainutlaatuisesta joulunajasta, niitä tavallisia arkipäiviä mahtuu vuoteen niin monta. <3 
8 kommenttia:

 1. Ihana joulufiilis. Aivan ihastuttavia nuo puoleksi lumeen hautautuneet lyhdyt. :) Mukavaa tapania! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Tykkään tästä lumisesta maisemasta, lyhtyjen tekeminen on huippua. <3

   Poista
 2. Voi kuinka paljon lunta! Minä niin haaveilin valkeasta joulusta, mutta se jäi haaveeksi. Onneksi vihdoin tänään maa on valkea edes hetkeksi. Mukavia välipäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille taisi tulla koko vuoden lumet kerralla -ihan valtava määrä! Mukavaa vuoden alkua Minna-Liisa! <3

   Poista
  2. Meille taisi tulla koko vuoden lumet kerralla -ihan valtava määrä! Mukavaa vuoden alkua Minna-Liisa! <3

   Poista
 3. Ihania kuvia <3
  Hyvää alkavaa vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!