torstai 28. kesäkuuta 2018

Poluilta poiketen

Lakki Maxomorra (saatu) / Playsuit Ciraf (second hand)
Meillä on viime aikoina ollut päällä ihan kesämoodi. Lasten kanssa ulos lähtiessä on lastattu rattaat eväillä tai käyty ostamassa sellaiset lähikaupasta. Päiväunetkin on nukuttu aina sopivan hetken tullen. On ollut mukavaa elellä ilman tarkempia aikatauluja ja viettää todellista jäätelökesää. Syksyllä on edessä taas arkisempi ja aikataulutetumpi elämä, joten haluan ottaa kaiken irti tästä kesästä ja nauttia nyt. 


Sininen lakki Maxomorra (saatu)


Maanantaina lähdin lasten kanssa heti aamiaisen jälkeen kirjastoon. Tulomatkan teimmekin kiertäen toista reittiä, sellaista mitä aniharvoin kuljemme. Ja mikä retki se olikaan! Ihan uudenlaista perspektiiviä omaan kotikaupunkiin, kuin turistina olisi ollut. Vain muutaman kilometrin säteellä omasta kodista. Kannustan poikkeamaan polulta ja aion itsekin jatkossa tehdä niin. 


Tytön shortsit Ellos / neuletakki H&M
Loppuviikoksi luvataan synkempää keliä. Tänään saimme nauttia helteestä, mutta myös muutamasta vesipisarasta. Facebookin kantarelli-päivitysten innoittamana haikailen sienimetsään ja esikoinen on luvattu viedä ongelle. Kesäisiä aktiviteettejä luvassa siis. Niin, ja yhdet 1-vuotistuplasynttärit. Kuinkahan monta kakkua saan leipoa? 

Dopperin juomapullot toimivat juomapulloina sellaisenaan ja niistä saa myös kätevästi pikarin. Villimpi saattaisi pulloon tehdä kesäisin coctailin ja nauttia sen asianmukaisesti pikarista. ;) (Toivottavasti tälle kesälle saadaan edes yksi naisten ilta piknikkeineen!)
Juomapullot saatu LuotoShopista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!