lauantai 9. kesäkuuta 2018

Nyt on kesä: ulos pelaamaan!Vitsi mikä toukokuu! Oli niin kesä, ja me otimme siitä kaiken irti! Tuli vietettyä enemmän aikaa ulkona kuin sisällä. Kotona kävimme lähinnä nukkumassa ja syömässä. Tai syömässä ja syömässä, eväitähän me lähinnä syötiin. Pyykitkin jäi pesemättä, viikkosiivouksestakin laistettiin. Mutta ei siinä mitään, nyt sadepäivinä ollaan tehty kodin rästihommia. 


Tyttären asu Maxomorra (saatu)


Olemme onnekkaita, että kotimme on ympäröity usealla ihanalla puistolla ja metsiköllä. Vaikka asumme lähes kaupungin ytimessä, pääsemme nauttimaan luonnosta ja leikkipuistoista tuossa tuokiossa. Lähistömme tarjoaa koko perheellemme sekä virikkeitä että luonnonrauhaa.


Vaikka puistot ovatkin hyvin varusteltuja, on välillä kiva ottaa mukaan omiakin leluja ja pelejä. Toukokuun helteillä pelailimme muun muassa PlanToysin minigolf -setillä. Välillä käytiin tiukkojakin tytär vastaan äiti -otteluita. ;)PlanToysin brändilähettiläinä saimme tämän hauskan pelin Kiddexiltä. Omassa ekopuuvillaisessa pussukassaan sitä on kuljetettu mukana joko kädessä, olkapäällä tai rattaiden alaosassa. Minigolfsetti menee sisälläkin pieneen tilaan, joten säilytysongelmia sen suhteen ei ole.


Yhteiset pelit ja leikit ovat hyviä tilaisuuksia harjoittaa kärsivällisyyttä ja muiden huomioimista. Olemme tehnet minigolfratoja nurmikolle ja hiekkakentälle. Tässäkin vain mielikuvitus on rajana, minne kaikkialle radan voisi rakentaa.


Materiaalilta setti on kevyttä, luontoystävällistä kumipuuta ja värit ovat peräisin myrkyttömistä kasviväreistä. Tuo tiettyä mielenrauhaa tarjota lapsille leluja, jotka ovat turvallisia heille itselleen sekä luonnolle. Sen lisäksi, että PlanToysin lelut ovat opettavaisia ja ekologisia, ovat ne myös kestäviä.
Luonnollinen materiaali on aika erilainen useimpiin heppoisiin muovileluihin verrattuna. Myös aikuisen käteen se tuntuu mukavalta. Teemaan liittyen olemme viime aikoina myös tutkineet luontoa ja puistoa, käyttäneet leikeissä hyväksi luonnonmateriaaleja sekä tunnustelleet niitä. Myös tämän suhteen voi tehdä valintoja: millaisten leikkien ja lelujen parissa yhdessä aikaa vietetään. 


Kotona meiltä löytyy entuudestaan PlanToysin vauvaleluja ja tasapainolauta. Tiesittekö, että epäpuhtauksien poistamisen (kuten hyönteisten), näihin leluihin on myrkyn sijaan käytetty lämpöä? Tai että PlanWood valmistetaan jauhamalla kumipuu juuresta koko latvaan saakka? 

Kovasti odotamme tulevia ulkoilupäiviä, sekä kaksin- ja joukkuepelejä PlanToysin minigolfin parissa. :) 


PlanToysin jälleenmyyjät löydät Kiddexin sivuilta täältä. 
2 kommenttia:

  1. Meillä kesä menee samalla tavalla kkuin teilläkin, koti saa jäädä ja siivoukset ennenkaikkea, ollaan ulkona ja siellä tulee syötyä niin aamu kuin iltapalatkin.
    Ihania pelihetkiä teille, pitäisi meillekin hankkia joku kiva pihapeli sulkapallo vehkeiden lisäksi (se ei ole hyvä peli kun ainakin Oulussa tuulee aina).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!