perjantai 13. heinäkuuta 2018

Lastenvaatteita Lindexin Sustainable Choise -valikoimasta

Lindex sustainable choise


Lindex gots


lindex lastenvaatteet


Onko teillä tunne, että lapset kasvaa niin hurjaa vauhtia, ettei perässä pysy ja vaatevarastoa saa käydä läpi jatkuvasti? Meillä on kolme kovassa kasvuiässä olevaa lasta. 4-vuotias, joka ottaa aimo harppauksia pituuskasvussa ja minikokoisina syntyneet kaksoset, joka kirivät ikätovereitaan kiinni kasvukäyrillä. Vaatteita siis menee ja kuluu, uutta hankitaan ja vanhaa laitetaan kiertoon. Sopivaan ajankohtaan tuli myös tämä yhteistyö Lindexin kanssa. 







Yhdessä 4-vuotiaan tyttäremme kanssa valitsimme Lindexin valikoimasta vaatteita hänelle, sekä juuri vuoden täyttäneille veljelle ja siskolle. Pienimpien vaatteet löytyivät Baby-osastolta, isosiskon taas 92-128cm osastolta

Aika hyvin pääsimme yhteiseen ymmärrykseen siitä, mitä valitaan. Kuosit ovat hauskoja, sopivasti lapsellisia ja vaatekappaleet helposti toisiin yhdisteltäviä. Käyttövaatteina tykkään leikkisistä ja iloisista lastenvaatteesta, ja niin sanotut hienostelu ja kauppavaatteet meillä on sitten erikseen. Valikoimasta löytyikin mukavasti useampi setti, toisiinsa mätsäävät ylä- ja alaosa valmiina. 




Lindexiltä löytyy myös Sustainable Choice -valikoima: ekologista ja pehmeää puuvilla lapsille. Juuri siitä valikoimasta nämä meidänkin valitsemat vaatteet ovat. Ja mitä lupaukseen pehmeydestä tulee, nämä tekstiilit todella täyttävät sen lupauksen. Osa vaatteista on myös gots-sertifioitu, mikä on merkki muuan muassa luonnonmukaisesta tekstiilintuotannosta. 

Vaatteissa esiintyvät ajankohtaiset kasvit ja kukkaset, suloiset eläimet ja pojan asussa päristelee autot. Vaikka itse pukeudun pääasiassa melko neutraaleihin ja kuvattomiin vaatteisiin, lasten asuissa saavat hahmot ja kuviot näkyä. Pikkusiskon vaaleanpunainen collegepusero ja sinikuvioiset leggingsit löytyvät tämän linkin takaa, pikkuveljen autokuvioiset trikoohousut täältä ja pusero täältä






Huomasitteko 4-vuotiaan luomupuuvillaisen kissapaidan hauskat yksityiskohdat? Olkapäillä korvannipukat ja takana häntä kuin kissalla konsanaan. Voin kertoa, että juuri tällaiset jutut puhuttelee leikki-ikäisiä. ;) 


Mitä pidätte näistä Lindexin lasten uutuusvaatteista? Mitä muuten kuuluu teidän viikonlopun suunnitelmiin? Meille kuuluu vähän aikataulutettua tekemistä, toivon mukaan paljon ulkona oloa, hyviä ruokia ja pitkiä päiväunia.





Postaus toteutettu yhteistyössä Lindexin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä. 

12 kommenttia:

  1. Lastenvaatteet ovat nykyisin söpöjä ja rakastan niiden lapsenmielisiä kuoseja ja rohkeita värejä. Oma lapseni täytti 23vuotta jo, mutta silti lastenvaatteet kiehtovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastenvaatteissa tosiaan on tänä päivänä valinnan varaa! Omia lapsuudenkuvia katsoessa huomaan, että lapset oli puettu hyvin samanlailla. Ajat ovat muuttuneet. :)

      Poista
  2. Oi, miten kauniita lastenvaatteita :) Todella söpösiä kaikki.
    Suosin itse Lindexin vaatteita koska heillä on hyvä-laatusuhde ja
    tuotteiden mitoitus soveltuu minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindexin vaatteet ovat hyviä ja kestäviä! Pitäiskin katsella heidän valikoimastaan myös itselle jotain, jotenkin aina ajaudun vain sinne lastenvaatteiden pariin. :D

      Poista
  3. Ihania! Kaipaan aikoja, kun sain vaatettaa lapseni. Nyt meillä (poika 13v ja tyttö 11v) on niin erilaiset maut. Mikään yksin hankkimani ei kelpaa. Paitsi (ehkä) alusvaatteet. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan kuvitella, koska meillä jo 4-vuotiaalla on hyvin vahva näkemys siitä, kuinka pukeutua. :D

      Poista
  4. Lapset kasvavat kyllä niin kovaa vauhtia! Koko ajan pitää ostaa uusia vaatteita. :) Olen myös jonkin verran ommellut itse, etenkin paitoja. Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olisipa minullakin taitoa ommella lapsille vaatteita! Välillä kyllä katselen helppoja ohjeita ja kaavoja, mutten pääse alkua pidemmälle. :D Mukavaa sunnuntain jatkoa!

      Poista
  5. Itselläni ei ole lapsia, mutta voin kuvitella mitä vauhtia he kasvavat. Hauskan näköisiä vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvuvauhti ainakin näiden meidän ikäisillä lapsilla on hurja! Onneksi olen taipuvainen jonkinlaiseen lastenvaatehulluuteen, muuten saattaisi harmittaa jatkuva uusiminen. :)

      Poista
  6. Oi, onpas söpö kissapaita! :) Melkeinhän tuollaisen voisi itselleenkin ottaa. T. Krista 25 v. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuo häntäkin siinä on melko ihana! :D Totta puhuen lastenvaatteista löytyy yllättävän paljon sellaisia, joita voisi aikuinenkin käyttää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!