sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Parhaita kesäpäiviä








Terveiset heinäkuun helteistä! En halua olla ilonpilaaja, mutta eikö pieni sade tekisi terää? :D Meidän elo sujuu edelleen kovin leppoisissa merkeissä, vailla tiukkoja aikatauluja tai aamuisia herätyksiä. Eletään todellista kesälomaa.


Kesään kuuluu kauniit kasvit, eläimet ja kukkaset, niin kuin ihanassa Lindexin asussa, jonka 4-vuotias Isosisko itse valitsi. Asu kuuluu myös minun lastenvaatesuosikeihini, joten eipä olisi voinut paremmin valinta mennä. Pikkusiskon puserossa seikkailee orava. Pikkuveljellä autot.







Näinä leppoisina päivinä huomaa, miten vähän oikeasti tarvitsee ja kuinka helppoa on olla olotilaansa tyytyväinen. Kuinka edes osan tätä tunnelmaa saisi säilytettyä, kun arkisempi elämä alkaa?






Isosiskon sinipohjainen pusero löytyy täältä. Pikkuveljen autopusero puolestaan täältä ja setin housut täältä.  Nämä kaikki lastenvaatteet ovat Sustainable Choise -valikoimasta. 


Lastenvaatteiden lisäksi kannattaa kurkata Lindexin naistenvaatteisiin. Ale-valikoimastakin löytyi useampi kiva vaate edulliseen hintaan.







Toivon kesäisen menon jatkuvan vielä. On ihanaa, kun tänä vuonna kesäkuukaudet eivät ole olleet sitä ainaista kesän odottelua, vaan se on ollut täällä jo pitkään. Piknikpäiviä, linnunlaulua, hiekkaisia varpaita. Näitä päiviä haluan vielä monta. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Yhteistyössä Lindex. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!