Vaikka kasvisruoat ovat ehkä se bravuurini ja oma suosikkikategoriani, mahtuu perheen ruokavalioon muutakin. Kasvis on kuitenkin se ykkönen, jonka jälkeen tulee kala ja sitten muut lihat.
Muita kuin kasvisreseptejä tulee julkaistua harvoin. Mutta kun ruokapöydässä jokainen kolmesta lapsesta pyytää lisää ja vanhin vielä varmistaa, että "teethän äiti tätä samaa ruokaa vielä huomennakin", on resepti silloin postauksen arvoinen. Broilerinjauhelihasta tehty lasagnette on täyttävää ja maukasta, arkiruokaa siis parhaimmillaan. Näin helposti syntyy yksi perheemme uusista suosikkipastoista.
Kanalasagnette
1 pussi piccolo-pastaa
400 g kananjauhelihaa
1 purkki tomaattimurskaa
1,5 dl vettä
1/4 kanaliemikuutio
1 tl currya
0,5 tl mustapippuria
2 dl ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Paista siinä jauheliha ja lisää mausteet. Lisää tomaattimurska, vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua, hauduttele hetki ja tarkista maku.
Voitele uunivuoka ja laita sen pohjalle valutettu piccolo-pasta. Kaada päälle tomaattikastike. Ripottele päälle juustoraaste ja valuta viimeisenä vielä ruokakerma.
P.S. Seuraathan jo Kuiskauksiablogia Instagramissa ? Siellä pääset seuraamaan muun muassa näitä kokkailujani reaalimmassa ajassa. :)
Kiitos ohjeesta, tätä pitääkin testata.Tuo kananjauheliha onkin harvoin raakaaineena meillä.
VastaaPoista