Nämä kuppikakut syntyivät yhdistelemällä muutamaa eri ohjetta. Pohjana on aika perussuklaamuffinssi ja kuorrutteeseen on käytetty tuorejuustoa ja tomusokeria. Tällä ohjeella valmistuu 12 ihanaa cup cakea. :)
Pätkis-suklaamuffinssit
3,5 dl vehnäjauhoa
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl vahvaa kahvia
1 dl maitoa
1 dl juoksevaa margariinia
2 kananmunaa
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 kpl Pätkis-patukoita
Pilko Pätkikset. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää muut aineet sekoittaen. Jaa taikina vuokiin ja aseta suklaapalat taikinamuffinssin keskelle. Paista uunissa keskitasolla noin 15-20 minuuttia.
Itse teen niin, että paistan muffinssin teflon-muffinssivuoassa ilman paperivuokaa. Muffinssien jäähdyttyä irrotan ne teflonvuoasta ja asettelen paperisiin. Näin rasva ei imeydy paperiin ja paperi pysyy siistimmän näköisenä.
Kuorrute
200 gr appelsiinituorejuustoa
3 dl tomusokeria
punaista elintarvikeväriä
1 tl vaniljasokeria
strösseleitä
Laita kulhoon appelsiinituorejuusto. Mittaa ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Sekoita varovasti esim. puukauhalla, ettei tomusokeri leviä ympäriinsä. Tipauta sekaan´muutama tippa elintarvikeväriä. Lisää vaniljasokeri. Vatkaa tasaiseksi. Lusikoi tai pursota jäähtyneiden muffinsien päälle. Koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!