perjantai 8. tammikuuta 2016

Raikkaita juttuja, punattuja huulia.

 
 
Jouluaiheisten asioiden poisraivaamisen jälkeen jouluhaikeus kaikkosi yllättävän nopeasti. Ajatukset ja katse on jo tulevissa asioissa. Ulkona paukkuu pakkanen, mieli on keväinen ja koti kaipaa taas raikkautta sisustukseen. Helpoin ja nopein tapa uudistukseen on raivata pois kaikki turha ja ostaa kimppu leikkokukkia. Niin tein -joulukamat pakettiin ja heleän värinen, muutaman euron tulppaanikimppu kaupasta matkaan. Viikonloppu voi alkaa.
 
 
Näinä pakkaspäivinä olen myös testaillut laveran maahantuojalta saamaani  NaTrue-sertifioitua ja vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikan testaukseni ja perehtymiseni ovat tähän saakka keskittyneet lähinnä ihonhoitotuotteisiin. Nyt tein loikkauksen värikosmetiikkaan testaamalla laveran Beautiful Lips Colour Intense sävyä Timeless Red, Meikkivoiteen sävyä Honey Sand sekä kivipuuterin sävyä Honey.
 
Tällä kertaa valitsin yhden asteen tummemman sävyn meikkivoiteeseen, kuin yleensä. Hyvin vaalea meikkivoidepohja saa kasvot usein niin kalpean näköisiksi. Luotan myös siihen, että kevätaurinko tuo pientä päivetystä tullessaan. ;) Vielä levitysvaiheessa voide näytti liian tummalta, mutta sulautui pian ihoni sävyyn.
 
 
Olen aiemminkin käyttänyt laveran meikkivoiteita etenkin siitä syystä, että ne sopivat hyvin kuivuuteen taipuvalle iholle. Tämänkin meikkivoiteen arganöljy ja luomukukkaliposomit suojaavat ja hoitavat ihoa. Meikkivoide peittää hyvin ihon virheet ja sopii mielestäni hyvin tavalliseen päiväkäyttöön. Myös levittyvyys on hyvä, voide liukuu hyvin iholla ja sen avulla saa helposti kauniin meikkipohjan ilman näkyviä meikkivoiteen rajoja.
 
 
Kivipuuteria oli mukava testata jo siitäkin syystä, etten ole omistanut kivipuuteria aikoihin. Viimeisimpänä päiväkäytössäni on ollut niin ikään laveran meikkipuuteri, jossa nimensä mukaisesti on meikkivoide ja puuteri yhdessä. Iltamenoihin olen käyttänyt kiinteää meikkivoidetta ja irtopuuteria. Kiiltoa olen sitten tarvittaessa painellut pois puuteripaperilla.
 
Kivipuuteri on sävyä Honey 03, kuten meikkivoidekin. Iho jää käytön jälkeen mattapintaiseksi, mutta luonnolliseksi. Tykkään levittää kivipuuterinkin isolla sudilla, koska kammoan pakkelimaista vaikutelmaa, jota tuli itsekin harrastettua joskus menneinä vuosina (Tunnustaako kukaan muu? :D). Puuteri sisältää luomuriisijauhetta ja luonnonmineraaleja. Meikkivoiteen kiinnittämiseen käytän yhä irtopuuteria ja kivipuuteria lisäilen päivän mittaan, kun kasvot alkavat kiiltämään.
 
 
Kolmantena tuotteena paketista paljastui laveran Huulipunan Timeless Red -sävyä. Naisellinen sävy on selkeän kaunis ja raikas. Iltameikkiin aivan klassikko ja sopii myös monenlaiseen asuun. Arkisin itse suosin hillitympiä sävyjä. Päiväkäytössä onkin usein sävyttävä huulivoide tai neutraali puna. Tämäkin laveran tuote on hoitava: sisältää malvan-, ruusun- ja limenkukkauutteita.
 
 
Mitäs muuten pidätte huulipunan sävystä: puhutteleeko klassinen punainen vai suositteko neutraaleja sävyjä?
 
Laveran tuotteita myyvät ainakin verkkokaupat Biodelly ja Hyvinvoinnin Tavaratalo.
 
 
 
Tuotteet on saatu testiin laveran maahantuojalta ja postaus sisältää mainoslinkkejä.

17 kommenttia:

  1. Tuo puna näyttää todella kauniilta! Tänän viimeksi haikailin hieman kivipuuterin perään meikkivoiteeni päälle. Itseasiassa koko kolmikko voisi olla aika hyvä minullekin! Tykkään käyttää mineraalimeikkipuuteria, mutta näin talvella tuntuu että iho tarvitsisi meikkivoidetta suojaksi viimaa vastaan. Oliko tuo puna muuten kuinka kuiva, vai kosteuttaako samalla? Olen etsinyt kosteuttavaa punaa, kun omat huuleni tuppaavat rohtua punan kanssa oli pohjustusta tai ei.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lemmi! Itsekin pidän siitä, että pikkaisen tuhdimpi meikkivoide talvella myös suojaa ihoa. Ja eron kyllä huomaa, jos ulkoilee ilman meikkivoidetta tai hyvin kevyellä pohjalla.

      Kokemukseni huulipunista ei ole kovin kattava, mutta useimpiin huulipuniin verrattuna tämä ei kuivata. :) Puna tuntuu myös aika hoitavalta. Nytkin oli pohjalla kunnolla huulirasvaa, mutta kyllähän puna pakkautuu ikävästi niihin kuiviin kohtiin, mikä toisaalta ei johdu itse huulipuanasta. Itsekin kärsin kuivista ja rohtuneista huulista, ja kunhan ne saisi kuntoon, huulipunan käyttö olisi entistä kivempaa. :)

      Poista
  2. Neutraalit on minun juttu, jos jotain käytän. Tuo punainen pukee sinun huuliasi, ovat niin hyvän muotoisetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Itsekin olen aina käyttänyt pääasiassa neutraaleja sävyjä, ja nyt ajattelin opetella näihin kirkkaampiin sävyihinkin. :)

      Poista
  3. Voi miten ihania kuvia! Minulla on myös Laveran meikit käytössä - tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Selina! <3 Laveran ihonhoitotuotteita olen käyttänyt enemmänkin ja värikosmetiikka vaikuttaa myös oikein hyvältä. Tykkään. :)

      Poista
  4. Ihania tuotteita ja etenkin huulipuna. Minä ikuinen huulikiilteen käyttäjä olen nykyään niin rakastunut huulipuniin että käyn jopa työpäiävn aikana lisäämässä väriä huuliini. Toki aika neutraalia ettei potilaat säikähdä mutta jotain sentäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muutkin ovat oppineen huulipunan käytön -tai ainakin minulle se on sellainen opeteltava juttu, kun on kiilteisiin tottunut. :) Voisin myös hankkia jotain neutraalimpaa huulipunaa päiväkäyttöön, ehkä tämä sitä kautta alkaisi luonnistumaan. :) Olen ollut tyytyväinen Laveran tuotteisiin ja pääasiassa niiden kautta tutustunut luonnonkosmetiikkaan.

      Poista
  5. Ai tulipa kevät mieleen <3 Mäkin haluan punaisen huulipunan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan keväässä, vaikka oikeasti on vielä keskitalvi! :D Nyt vaan punaa huuliin, se piristää! <3

      Poista
  6. Mulla on ollut huulipunavillitys ainakin vuoden, ja omistankin useita sävyjä. Kesällä käytin neutraalimpaa (tosin välillä syyllistyin oikein kimaltavaan terrakottaan). Nyt on ollut jo monta kuukautta lähes päivittäisessä käytössä kirkas punainen ja silloin tällöin jopa viininpunainen. Jotenkin mua viehättää se raikkaus, dramaattisuus ja klassisuus... Sulle sopii myös upeasti tuo puna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! <3 Minäkin kovasi yritän opetella huulipunan käyttäjäksi, tosin tiedostan, että tässä on olemassa sellainen hurahtamisriski. :D Pidän tosi paljon tässä klassisesta sävystä, ja myös joku murrettu sävy voisi olla kiva, vaikka viininpunainen... :)

      Poista
  7. Voin myöntää, olen rakastunut Laveraan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lavera on ihana, ja luonnonkosmetiikaksi mielestäni vieläpä kohtuuhintaista! :)

      Poista
  8. Kaunis puna! Mä hyvin harvoin käytän huulissa muuta kuin huulirasvaa ja suosin useimmiten neutraaleja sävyjä. Viime kesänä ostin kuitenkin ihan oikean punan ja olen opetellut käyttämään sitä. Nyt olenkin alkanut jopa kallistua pois niistä neutraaleista väreistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti ne eri värit ja sävyt vaan piristää olemusta. :) Minäkin nyt yritän opetella muuhunkin, kuin niihin neutraaleihin sävyihin, joita yleensä käytän. Huulipuna onkin helppo ja nopea kikka saada uutta ilmettä aikaan!

      Poista
  9. Pieni kateus iski! Haluan tuon meikkivoiteen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!