perjantai 30. heinäkuuta 2021

Back to 90's: ruisleipäpizza!

Vaihtelua iltapalaan - ja samalla tuli vahingossa keksittyä lasten uusi suosikki! Itsessäänhän tämä ruisleipäpizza on varsin nostalginen ruokalaji, mutta tullut jotenkin unohdettua vuosiksi. Vaan eipä enää! Lapset ihastuivat tähän niin, että heti perään tehtiin uusi kiekko. ❤️🍕🍅


Tuli vähän vahingossa valmistettua uusi suosikki-iltapala, kun kaivattiin vaihtelua niihin tavallisimpiin. Nämä ruisleipäpizzat oli olivat lasten keskuudessa niin hitti, että heti perään piti valmistaa toinen kiekko! 


Kukapa ei tätä ruokalajia muistaisi vähintäänkin omasta lapsuudesta? Minä ainakin muistan. Kyllä näitä 80- ja 90-luvuilla syötiin monessakin kodissa. Muistan vieläkin sen uunista tulvivan oreganon tuoksun, kun leipä alkoi olemaan valmis. 


Ruisleipää, margariinia, tomaattisosetta, tuoretta tomaattia, juustoa ja oreganoa. Sekä omasta kasvatuslaatikosta pikkaisen tuoreita yrttejä. 🌿 Uunissa, kunnes juusto on kunnolla sulanut ja saanut vähän väriä.


Pitäisikin enemmän kierrättää näitä vanhoja ruokaohjeita! Säästyisi monelta päänraapimiselta ruoka-ajan lähestyessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!