maanantai 30. tammikuuta 2017

Sittenkin roosaa
Muistattekos, kun muutama päivä sitten kerroin kalkkimaaliprojektistani ja laventelin sävystä, jolla aioin tuunaukseni toteuttaa? Hommassahan kävi melko klassisesti. Koska olen nainen ja voin aina muuttaa mieltäni, lila vaihtui sävyyn Faded Rose.
Lilassa ei mitään vikaa ollut, mutta aikani purkkia kotona pyöriteltyäni ja tyttären huonetta silmäillen, totesin hennon vaaleanpunaisen seinän kaipaavaan jotain saman sävyistä täydentäjäkseen. Sitten vaan odottelin sisustuskaupan aukeamista maanantaiaamuna kello kymmeneltä. Arvaatko, oliko vaikeata? No, olihan se. Tuunattava yöpöytä oli hiottu maalauskuntoon ja kaikki muutkin välineet olivat ojennuksessa odottaen strattilaukausta. Niin sanotusti näppejä poltteli jo.


Mutta nyt homma jatkuu. Ehkä seuraava kalkkimaalipostaus koskee jo valmista tuotosta. Ainakin kovasti toivon niin. Lempeää viikon alkua!

6 kommenttia:

 1. Oi, odotan valmista lopputulosta. Naisella on oikeus muuttaa mieltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian onkin tulossa kuvia valmiista tuotoksesta. Ja olen ihan samaa mieltä: mielipiteen muuttaminen on naisella aina ok. :)

   Poista
 2. Tulee varmasti ihana ja meilläkin tyttären huoneessa on hennon vaaleanpunaiset seinät .<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennon vaaleanpunainen on ihana sävy, ja siihen helppo yhdistellä muutakin. <3

   Poista
 3. Kuullostaa jotenkin kovin tutulta :) Iiks en malta odottaa että nään kuvan lopputuloksesta joka on varmaan ihanan hempeä <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia on tulossa ja projekti varmasti jatkuu, on niin mukavaa ja helppoa hommaa. :) Tuo hempeys on juuri se mitä tavoittelen. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!