maanantai 31. heinäkuuta 2017

Mammatyyliä metsästämässä

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa

Tuntuuko teistä muista äideistä siltä, että vaatekaappi ja oma tyyli ovat raskauksien ja lasten syntymän jälkeen kokenut aikamoisen kolauksen? Itse voin vastata tähän sen enempää asiaa pohtimatta KYLLÄ. Vaatekaappini toimii tällä hetkellä vain säilytyspaikkana tolkuttomalle määrälle vaatetta ja ne mitä pääasiassa puen ylleni, on laskettavissa yhden käden sormilla.

Raskausajan pukeuduin odotusajanvaatteisiin, joten useimmat normaalit vaatteeni ovat olleet käyttämättöminä pitkään. Muutaman kotoiluvaatteen ostin jo raskausaikana kaksosten syntymän jälkeistä aikaa silmällä pitäen, aavistamatta kuitenkaan, että nyt tällä hetkellä olisin yhtä kokonumeroa pienempi.

Pikku hiljaa, aina sopivan hetken tullessa, on alkanut vaatekaapin raivaus ja täydennys. Tavoitteena on siisti ja toimiva vaatekaappi, joka palvelee minua hyvin tässä elämäntilanteessa. Kaikenlaista tulee huomioida, kuten vaatteiden toimivuus pikkulapsiarjessa ja imetyksessä. Nämä tarpeet huomioiden soisin vaatevarastoni olevan myös tyylikäs ja vaatteiden helposti yhdistettävissä toisiinsa. Kuulostaako lainkaan realistiselta?
Apua ensihätään sain Ellokselta, jonka valikoimasta valitsin itselleni kaksi mieleistä vaatekappaletta. Kun vaatteiden yläosissa on lähtökohtana imetys, aloin ensimmäisenä tutkimaan Elloksen äitiysvaatevalikoimaa. Kauniin sinisävyisen yläosan löysin Espritiltä.

Espritin pehmoinen toppi on mukava päällä. Leikkauksensa ja yläosan piilokerroksen ansiosta se on erittäin toimiva imetyksen kannalta. Helmakin on riittävän pitkä, liian lyhyet yläosat eivät ole minun juttuni.
Toinen uusista vaatekappaleista on Elloksen oman malliston musta hame. Arkikäyttöön sopivan mustan hameen mentävä aukko on hamevarastossani ollut jo pitkään. Tässä mustassa hameessa on kuitenkin sitä jotain, millä se eroaa ns. perushameesta: A-linjaisen hameen uloin kangaskerros on läpikuultavaa kangasta. Hame on ollut mukana ihan arkisessa käytössä. Voin hyvin kuvitella sen myös juhlavampaan tilaisuuteen siistin yläosan ja kauniin korun kanssa puettuna.

Kuinka te olette ratkaisseet pukeutumisongelmat raskaus- ja imetysaikana?

Yhteistyössä Elloksen kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

  1. Tuosta kyseisestä ajasta itselläni on jo niin paljon aikaa että piti ihan miettiä että minkäköhän laisiin rytkyihin sitä silloin pukeutuikaan... en edes kunnolla muista. Raskaus aikana ostin kaksi äitiyspuseroa joilla voi sitten myöhemmin myös imettää. Kätevää, ajattelin odotus vaiheessa mutta niitä kahta puseroa kun vaihtelin edes takaisin 9kk ajan niin ei niitä paljoa enää huvittanut synnytyksen jälkeen pitää :)

    VastaaPoista
  2. Mä käytin ja oikeastaan käytän kotona ollessa edelleen kolitsi housuja joissa on isot taskut kaiken tavaran kuljettamiselle. Imetys aikana ehdoton suosikki oli Boobin imetystopit ja -hupparit. Lisäksi taisi olla pari vähän ns. siistimpää paitaa jos jotain juhla juttuja piti miettiä.

    VastaaPoista
  3. Nuo vauvakuvat, en kestä, niin hellyyttäviä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!