lauantai 1. heinäkuuta 2017

Uusi ajanjakso, tervetuloa.

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa.  Koti valmistautuu uuteen ajanjaksoon ja uudenlaiseen elämään. Siivoillaan, järjestellään, hankitaan mitä tarvitaan ja luovutaan turhuuksista. Tehdään kodista nättiä ja käytännöllistä. Kaiken keskellä nautitaan kesäpäivistä ja jäätelöhetkistä.


Siinä missä 3-vuotiaan tyttäremme huoneessa värimaailma on lähinnä roosaa ja pinkkiä, siis supertyttömäistä, tulevaa vauva-aikaa odotellessa muu koti on saanut lisää valkoisen ja harmaan eri sävyjä. Ehkä mielessäni haen jotain tasapainoa kodin värimaailmojen välissä, tai sitten alitajuntani viestii seesteisten aikojen tavoittelusta, heh heh. ;)

3-vuotiaan hempeään huoneeseen pääset kurkkaamaan tästä ja tästä linkistä.
Tuleva vauvanurkkaus sijaitsee meidän vanhempien makuuhuoneessa. Tarvikkeille ja vaatteille on oma kaappi, joka saatiin Facebookin kierrätysryhmästä. Osa tavaroista sijoitettu katseenkestäviin  Jabadabado- säilytyslaatikoihin, jotka ovat helposti käden ulottuvilla. Näissä kolmessa Ellokselta saadussa rasiassa säilytetään hoito- ja puhdistustarvikkeita, täkkejä, harsoja ja vaippoja. Rasioissa toistuu harmaan ja valkoisen sävyt, sekä joka sivulla oma kuvionsa: pilkkua, raitaa, ruutua, tähteä.
Pinnasänky on sivuvaununa parisängyssä ilman yhtä laitaa. Niinkään Elloksen paketissa myös saatu harmaa, puuvillainen Grace-vauvanpeitto soveltuu hyvin päiväpeitoksi, autoiluun ja vaunuiluun pikkuisia lämmittämään ja päiväunipeittona. Lasten täkit ovat supersuloisia ja paljon niille onkin käyttöä. Grace-vauvanpeitto on äärettömän pehmeä ja malliltaan ajaton, joten se soveltuu muuhun sisustukseen muitta mutkitta.

Vauvanpeitto löytyy TÄÄLTÄ.
Säilytyslaatikoihin voit tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ.

Aurinkoista viikonloppua ja kaunista heinäkuun alkua <3
Yhteistyössä Elloksen kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

 1. Olette niin jännittävän äärellä <3 Todella kaunista on <3 Ihanaa viikonloppua ja jädehetkiä ja odotusta <3

  VastaaPoista
 2. Jänniä aikoja.. on varmasti niin ihanaa valmistautua nyytin tuloon. Kaunista! Meidän Nyyti täyttää kohta vuoden..Mihin se aika katosi?

  VastaaPoista
 3. Todella jänniä aikoja elätte nyt, ihanaa!
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!