maanantai 25. syyskuuta 2017

Leikkien syksyyn Reiman Patter Wash -kengillä


Reima patter wash
*Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa.* Ihana ruskainen syksy merkitsee välikautta ja ainakin lapsiperheissä vaateosaston läpikäyntiä sekä täydennystä. Tunnustaudun ihmiseksi, joka näiden hankintojen kanssa useimmiten on hieman jälkijunassa. Vallitsevan käytännön mukaan syysvaatteet tulisi hankkia jo edeltävänä keväänä, viimeistään kesällä. Nythän myydään ja otetaan täyttä häkää talvivaatteita, vaikka vastahan niihin syysvaatteisiin siirryttiin. 


Reima välikausikengät


Tapani mukaan olin jälleen viime tipassa liikkeellä, mutta onnistuin kuitenkin löytämään Elloksen lastenkenkien valikoimasta juuri ne jalkineet joita olin tyttärelle havitellutkin: Reiman Patter Wash -kengät

Patter Wash -kengät ovat vettä pitävät ja likaa hylkivät, lämpöiset syyssään kengät. Lapsen on ne helppo pukea ja riisua tarranauhojen ansiosta. Kengissä on muotoiltu sisäpohja ja topattu varsi. Kuitenkin ne ovat hyvin joustavat ja ne jalassa on hyvä temmeltää. Kengät on testattu omakohtaisesti leikki-ikäisen peruspuistokäyttöön sopiviksi: ne jalassa on hyvä juosta, hyppiä, kiipeillä ja pelata palloa. Kaikkien ominaisuuksien ja toimivuuden lisäksi kengät ovat myös melko kivan näköiset, eikö totta? 

Reima välikausikengät

Viikonloppuna sää helli ja siitä otettiinkin kaikki irti. Ulkoiltiin, tavattiin kavereita, telmittiin ja oltiin liikenteessä eväiden kanssa. Kunnon eväät onkin yksi retkeilypäivien parasta antia. Ulkona ruoka maistuu aina paremmin ja kuuma vaahtokarkkikaakao lämmittää. Edellisellä viikolla muuten testasimme, kuinka sienestys sujuu kahden kuukauden ikäisten kaksosten kanssa. Hyvinhän se meni, ei valittamista! Intohimoista sienestäjää ei mikään estele. :DPostaus sisältää mainoslinkkejä. 

6 kommenttia:

 1. Täällä oltiin kans totaalisen jäkijunassa noiden hankintojen kanssa mutta tuon ikäiset lapset mitä meillä on, kasvavat kesällä ihan kummallisen paljon joten en uskolla enää samalla lailla ostaa tulevia syys ja talvivaatteita edelliskeväänä. Söpöt noi hankkimasi kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on yksi puolensa, kun pitäisi (muka) osata ennakoida se oikea koko. Kengät on kyllä söötit ja osoittautuneet käytössä mainioiksi. :)

   Poista
 2. Onneksi löysit. Itse olen jo ajatellut, että pelkästään aikuisten vaatteiden suhteen saa olla nopea. Jos löytää lindexiltä villatakin omaa kokoa niin olisi se ostettava melkein heti, koska seuraavalla viikolla niitä ei sitten enää ole :) Ja mä kun tykkäisin rauhassa miettiä, että mitä tarvitsee ja mitä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin olisi kiva vertailla ja tutkia rauhassa, mutta näköjään pitää olla nopea. Silti tuntuu hassulta ostaa vaatteita puolta vuotta etukäteen. :D

   Poista
 3. Nuo Reiman kengät on varmasti loistavat! Oon miettinyt niiden hankkimista meidän lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu näihin kenkiin todella tyytyväisiä! Voi kyllä suositella. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!