sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Aarni, ihanimmat puiset rannekellot


Kaupallinen yhteistyö Aarniwood: n kanssa







Oli kyse sitten vaatteesta, asusteesta tai sisustuksesta, omaan makuuni luonnollisin tuntuu parhaimmalta. Niin materiaalissa kuin väreissä. Tänä päivänä omat hankintani ovat harkittuja ja melko harvinaisia. Vuosia sitten oli tapana juhlistaa palkkapäivää ostoksia tehden ja palata kotiin täpötäysien kassien kanssa. Nyt tuo ajatus tuntuu hyvin kaukaiselta. Minimalistiakaan minusta tuskin koskaan tulee, mutta jonkinlainen tasapaino tuntuu nyt vallitsevan. Tyylikästä, mutkatonta, harkittua, luonnollista, ekologista, ajatonta. Nämä ovat valintojani tänä päivänä.







Tuntui aivan mielettömän hienolta päästä tekemään yhteistyötä suomalaisen Aarniwoodsin kanssa, tutustua lähemmin näihin ainutlaatuisiin tuotteisiin ja saada itselle ripaus luksusta, nimittäin puinen rannekello, joka istuu tyyliini ja ajatusmaailmaani täydellisesti. Joskus (tai itseasiassa melko usein) parhaat asiat ovat yksinkertaisia ja löytyvät läheltä. Kuten kotimaisesta luonnosta.






Aarnin tarina on alkanut ajatustyönä suomalaisten metsien keskellä. Kiinnostuksesta puuhun, rannekelloihin ja kunnioituksesta luontoa kohtaan. Valitsemalla oikeanlaisia materiaaleja, voi osaltaan olla mukana vähentämässä jätevuorien syntyä.

Sen lisäksi, että Aarni panostaa materiaaleihin, yhtä tärkeässä osassa ovat suunnittelu, design, komponentit ja tuotteiden valmistusmenetelmät. Tuotteita myös kehitetään ja jatkuvasti, niistä pyritään tekemään mahdollisimman pitkäikäisiä. Aarni kelloille on myönnetty Desing from Finland -merkki -tunnustus suomalaisesta muotoilusta. Kelloihin käytetty puu on laadukasta, sertifioitua ja vastuullisesti valittua. Koska jokainen puu on kuvioltaan ja sävyltään uniikki, ei Aarni -kellojaan ole kahta tismalleen samanlaista.





Oma kelloni on jalosta saarnipuusta valmistettu Aarni Vega. Puisen kuoren sisällä on metallinen kotelo ja huipputarkka sveitsiläinen ETA -koneisto. Tässä kellossa yhdistyy sekä puun että metallinen parhaat puolet. Kello säväyttää naisellisuudella ja harmoniallaan. Lasi kellotaulussa on kestävää ja naarmuuntumatonta mineraalilasia

Aarni Vega on valmistettu kestävästä ja lujasta saarnipuusta, joka on kotimainen jalo lehtipuu. Puun lämpöiset sävyt sointuvat kauniisti yhteen ruusukultaisen kellotaulun kanssa.

Aarni kellot saapuvat kauniissa kotelossa ja mukana tulevien työvälineiden ansiosta kellon hihna on tarvittaessa helppo lyhentää tai jatkaa kotioloissa.




Samalla kun kelloni on luonnollinen, kevyt ja hyvän tuntuinen ihoa vasten, on se myös äärimmäisen kaunis ja tyylikäs. Toivon, että Aarnini kulkee kanssani mahdollisimman pitkään, koska en näe mitään syytä vaihtaa sitä toiseen. 

Aarni Vega kello saatu yhteistyönä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!