lauantai 25. syyskuuta 2021

Gallerixin syntymäjulisteet: mukana kulkeva muisto

Kaupallinen yhteistyö Gallerix kanssa. 


Jokin aika sitten meille kotiutui ihanat julisteet, jotka kodissamme ovat päässeet jo seinälle asti. Tällaisten personoitujen julisteiden hankkiminen oli muutenkin kytenyt mielessä pitkään. Sen lisäksi, että ne ovat mitä ihanin sisustuselementti ovat ne myös muisto: kauniit taulut syntymätiedoilla kulkevat lapsuudesta mukana aikuisuuteen. Syntymäjuliste tehdään mittakaavaan 1:1 lapsen annetuilla tiedoilla, eli luonnollisen kokoisiksi. Meidän julisteisiin tuli lapsien nimet, syntymäaika kellonaikoineen, pituus ja paino. Syntymäjulisteen koko on 50 x 70cm ja sitä on valittavana erilailla tyyliteltyinä ja eri taustavärein. 
Syksy on kotoilun ja pienen uudistuksen aikaan. Otetaan esiin taas pehmeimmät torkkupeitot ja lämpöiset sävyt, lampaantaljat ja kotoisat kahvimukit. Mikäpä muu sopisikaan tällaisen pesänrakennusmeininkiin paremmin, kuin muisto rakkaimpien syntymästä. Yleensä en ole materian tai sisustamisen perään, mutta näitä tauluja pidän arvokkaana, mukana kulkevana muistona. 

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin blogisi etsiessäni diy konetiskiaine. Ehket enää kommentoi vanhoja postauksia, joten kyselen täällä :) Vieläkö käytät kyseistä reseptiä ja onko kone pysynyt kunnossa? Itse kokeilin aiemmin yhdistää kidesoodaa, sitruunahappoa ja suolaa, mutta en ollut tyytyväinen tulokseen ja palasin tabletteihin. Nyt taidan antaa uuden mahdollisuuden tällä sinun repseptilläsi...mietin kuitenkin tuota ruokasoodan korvaamista kidesoodalla. Jos kenelläkään kokemusta, niin olisi kiva kuulla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!