Niina

Kuiskauksia-blogi on 36-vuotiaan äidin oma kanava ruuhkavuoien keskellä. Hektisestä arjesta pitävät huolen mm. 09/13 syntynyt tytär sekä 07/2017 syntyneet kaksoset, tyttö ja poika.

Rakastan luonnonkosmetiikkaa ensisijaisesti myrkyttömyyden vuoksi, ja tämän lisäksi olen mahdollisimman puhtaista raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikkaa sopii parhaiten herkälle iholleni. Käytän ja testaan luonnonkosmetiikkaa säännöllisesti, ja parhaista tuotteista sekä kokemuksista kirjoitan blogiini.

Postauksia löytyy luonnonkosmetiikka-tagin alta, ja jos haluat lukea kokemuksiani jostain tietystä tuotemerkistä, käytä Hae tästä blogista -toimintoa. Tämän harrastuksen tiimoilta valmistan joskus kosmetiikkaa myös itse hyödyntäen keittiön raaka-aineita (lue lisää keittiökosmetiikasta täältä.)

Blogissani pääset lukemaan myös maukkaita kasvisruokiin painottuvia reseptejä, sekä leipomaan helpoilla ohjeilla. Voit saada myös vinkkejä lapsiperheen kotimaan matkakohteisiin ja tapahtumiin, lukea ekologisista tuotteista, kodinhoidosta ja nähdä vilauksia "lastenvaatehulluudesta" . Aika ajoin myös tuunataan, sisustetaan ja askarrellaan.

Kuiskauksia-blogissa pyritään tekemään ihan arkisista asioista mielenkiintoisia ja parannetaan omaa hyvinvointia pienillä teoilla., rakastetaan kauniita lastenvaatteita ja helppoja kampausohjeita.

Tervetuloa lukemaan blogiani!


P.S. Rakastan kommentteja! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!