sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Ihanan makeat ihon kosteuttajat (+ Arvontamuistutus)

Vaikka nämä kaksi tuotetta eivät ole ravinnoksi suunniteltuja, tuoksuvat ja tuntuvat ne iholla ihan syötävän hyviltä.
 

 
Signe Seebidin Kookosminttu, viilentävä jalkavoi, pehmittää ihoa tehokkaasti jättäen kevyen ja raikkaan tunteen. Öljymäinen tuote vaatii hieman enemmän hieromista imeytyäkseen kunnolla jalkojen ihoon, kuin perinteinen jalkavoide.  Tämän jälkeen on ollut mukava vetäistä jalkaan pehmeät sukat ja antaa voiteen tehdä tehtävänsä. Virkistävä tunne, kookoksen antama pehmeys ja piparmintun tuoksu säilyvätkin tämän jälkeen iholla pitkään.
 
Mielenkiintoinen tieto vielä kookosöljystä ja jalkojen hoidosta: Kookosöljyn sisältämät antibakteeriset ominaisuudet estävät jalkasienen syntymistä. Tällaiset tuotteet ovat parhaimmistoa, kun samassa on sekä hoitavia että ennaltaehkäiseviä ominaisuuksia. Kookosminttu jalkavoi sisältää kookosrasvaa, piparmintun eteeristä öljyä sekä E-vitamiinia.
 
 
Signe Seebidin Kosteuttava käsivoide on ensimmäisiä kokemuksiani sheavoista. Jämäkän koostumuksen vuoksi voidetta kannattaa ottaa käteen nokare, jonka jälkeen se notkistuu ihon lämmön ja hieronnan ansiosta. Vaikka ensivaikutelma käsien voitelusta oli melko työläs, voitelun jälkeen kädet ovat äärettömän pehmeät! Kosteus ja pehmeys säilyvät iholla pitkään, mikä on ollut kuivien käsien kammoksujalle suoranainen helpotus.
 
Käsivoide sisältää sheavoita, useita vitamiineja, eteerisiä ylang ylang- sekä appelsiinin öljyä. Sheavoin vaikutus iholle on pehmentävä, ryppyjä silottava ja kosteuttava. Jostain ihmeellisestä syystä olen alkanut vahvasti taipumaan näihin sitrukselta tuoksuviin tuotteisiin. Jotain kummaa kyllä on tapahtunut, koska tänään tipauttelin tuoksulyhtyyn sitrustippoja tutun laventelin sijaan. :)
 
 
 
Voiteet on saatu testiin Bona Valerelta, joka on luonnonkosmetiikan maahantuoja sekä verkkokauppa. Yrityksen tuontituotteet tulevat Virosta, joka onkin ollut todellinen edelläkävijä luonnonkosmetiikan suhteen ainakin Suomen markkinoihin verrattuna. Vielä muutama vuosi sitten matkasin Viroon palaten laukut täynnä luonnonkosmetiikkaa, mutta nyt näitä herkkuja saa onneksi helposti myös täältä.  
 
Signe Seebidin kylpyhuonekosmetiikka valmistetaan käsityönä Virossa ja niihin on käytetty ainoastaan luonnollisia raaka-aineita. Bona Valeren verkkokauppaan pääset tästä linkistä.
 
Olettehan jo osallistuneet Bona Valeren sponsoroimaan arvontaan, jossa on palkintona mm. tästä postauksesta tuttu jalkavoi?
 
Arvonta-aikaa on vielä ja virallinen arvontapostaus löytyy TÄÄLTÄ .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!