sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Ontic Minerals ja Lily's Lip Magic (+arvontamuistutus)Herkullisten ihonhoitotuotteiden lisäksi sain Bona Valerelta testiin pari mineeraliluomiväriä sekä huulirasvan. Kyseessä olikin ensimmäinen kosketukseni mineraalimeikkeihin, joten tämä oli näiden tuotteiden testaamisen jännittävin osuus
 
Ontic Mineralsin valikoimasta löytyy monta kaunista sävyä, ja koko valikoiman näet täältä. Odotin jauhemaisen luomivärin sotkevan ja leviävän pitkin poskia meikkausvaiheessa. Väri kuitenkin tarttui siveltimeen ja siveltimestä luomeen helposti, eikä siitä juurikaan varissut. Luomiväri tuntuu kevyeltä ja luonnolliselta luomilla. Vaikka jauhemainen meikkituote onkin kiinteää tuotetta haastavampi käyttää, onnistuin niiden avulla ihan kivasti keväisen heleän silmämeikin tekemisessä.
 
 
Ontic Minerals luomivärit ovat 100% luonnollisia ja sisältävät runsaasti kiillettä. Ne soveltuvat melko hyvin sekä kevyeen että voimakkaampaan silmämeikkiin, joten niistä löytyy myös peittävyyttä.
 
Choconilla huulivoiteessa on houkutteleva suklaan ja vaniljan tuoksu. Niin houkutteleva, että sitä tekee mieli haukata! (Ihme, ettei niin ole vielä käynyt.)  Lily`s Lip Magic Choconilla on luomutuote, joka sisältää muun muassa mehiläisvahaa, kaakaovoidetta ja kookosöljyä. Choconilla pääsee loistamaan myös suloisella ja persoonallisella tuubillaan, vai mitä sanotte? :) Vaikka en mikään huulivoiteiden suurkuluttaja olekaan, olen sitä mieltä, ettei niitä voi olla koskaan liikaa. ;) Käytössä on tällä hetkellä eri voiteita niin yö- kuin päiväkäyttöön, sävyllä ja ilman.
 
 
Samalla, kun nautin suunnattomasti valosta ja kuvien ottamisen helpottumisesta, huomasin meikkikuvia ottaessani jotain: kirkas päivänvalo ei ole armollinen niille pienille juonteille, tervettä päivetystä kaipaavalle iholle, eikä tummille silmänalusille. Vastaisku nuupahtaneelle, talven jälkeiselle, olemukselle on aloitettu. Mukissa nyt marjaisa smoothie, viime päiviin sisällytetty myös runsaasti vitamiineja ja ulkoilua iloisissa merkeissä.
 
 
P.S: Vielä huominen päivä aikaa osallistua ihanaan Bona Valeren sponsoroimaan arvontaan. Arvontapostaus löytyy TÄÄLTÄ.
 

 

2 kommenttia:

  1. Vieras merkki minulle, mutta en olekaan niin perehtynyt luonnonkosmeen joten kiva tutustella näin muiden kautta. Vaikuttavat hyviltä tuotteilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minut luonnonkosmetiikka on vienyt ihan mennessään, ja suurin osa testaamistani tuotteista on sopinut iholleni hyvin. Näitä kokemuksia on kiva jakaa, jos vaikka joku muukin innostuisi. :) Kiitos kommentistasi!

      Poista

Kiitos kommentistasi!