lauantai 13. toukokuuta 2017

Afrikkaa olohuoneeseen

Yhteistyössä Ellos

Kodin tekstiilit ovat mielestäni yksi helpoin, nopein ja edullisen tapa uudistaa kodin ilmettä. Ellokselta sain olohuoneeseemme Tapaste-tyynynpäälliset ja keittiöön Caballona-keittiöpyyhkeen. Kauniit keittiöpyyhkeet ovat muuten yksi monikäyttöisimmistä tekstiileistä; käytän niitä perinteiseen tarkoitukseen keittiössä, leivinliinoina, kattauksessa ja kuten näissä kuvien hetkissä, välipalan alustana olohuoneen pöydän ääressä.

Tapaste-tyynynpäälliset sattuivat värinsä puolesta juuri sävy sävyyn sohvan kanssa. Materiaaliltaan ne ovat miellyttävän ja kestävän tuntuista puuvillapanamaa. Pidän tästä Afrikka-henkisestä käsinpainetusta kuvioinnista ja luonnollisesta sävymaailmasta.
Huonon kelin vallitessa ollaan vietetty aikaa esimerkiksi sohvalla lueskellen. Jo alkukeväästä tutkiskeltiin ajankohtaista lintukirjaa. Nyt on puolestaan siirrytty perhosiin. Ja kun kesä kohta tulee (ja kyllähän se tulee..!) tunnistetaan luonnossa liikkuessa toivottavasti jokunen perhoslaji lisää.
Tekstiilit kuuluvat Elloksen ympäristöystävälliseen Conscious Choice -valikoimaan, joissa on ekologista luomupuuvillaa. Kyseinen luomupuuvilla on viljelty käyttämättä keinotekoisia lannoitteita, geenimanipulointia ja kemiallisia torjunta-aineita. Conscious Choise -tuotteet täyttävät GOTS-sertifikaatissa määritellyt, vastuullista valmistusta koskevat ihmisoikeus- ja ympäristövaatimukset niin materiaalin tuotannossa kuin lopputuotteessa.

Keittiöpyyhe löytyy täältä ja tyynynpäälliset täältä.


Tiedättekös, olin ollut liian optimistinen tämän lauantaipäivän kelin suhteen. Tivolipäivä vaihtui kotoiluun. Pyykinpesukoneessa pyörii ensimmäinen satsi pehmoleluja ja porkkanakeitonkin alkuvalmistelun on hyvällä mallilla. Otetaan siis kaikki irti kotoilusta tänään. :)


Sisältää mainoslinkkejä. Yhteistyössä Elloksen kanssa.

8 kommenttia:

 1. Ellokselta löytyy aina kaikkea ihanaa kotiin,minä olen paljon tilannut tekstiilejä sieltä ja aina niitä tähtiaiheisia sisustusjuttujaki löytyy <3 Kivalta näyttää nyt olohuoneessanne <3 Aurinkoista lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elloksen valikoima on tosiaan superhyvä ja laaja! Löytyy kyllä vähän kaikenlaista moneen makuun. :) Kiitos ja mukavaa viikon alkua! <3 Tänään onkin ihanan aurinkoinen päivä. :)

   Poista
 2. Ellos on sisustajan paratiisi ja kaikki löytyy yhdestä paikasta.Tapetteja viimeksi ihastelin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, niin monipuolinen! Nytkin tilasin pimennysverhot ja lastenvaatteita. Ihanaa, kun tarvittavat löytyy samasta paikasta! :)

   Poista
 3. Kauniit tekstiilit, tykkään kovasti noista Afrikka aiheista sisustusjutuista.
  Ellokselta löytyy muutenkin paljon kaikkea ihanaa :)
  Kivaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Afrikka-teemaiset jutut on tosi kivoja. :) Samantyylisiä tekstiilejä oli valikoimassa muitakin. Itse jäin miettimään, josko hankkisin vielä pöytäliinan kesäksi. Aurinkoista viikkoa! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!