keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Consious Choise -vastuullisimpia kesävaatteita lapsille

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa

Niin tuli ihan oikeat kesäkelit ja juuri sopivaan aikaan suloinen vaatepaketti näille päiville. Olen aiemminkin ostanut tyttärelle vaatteita Elloksen Concious Choise -valikoimasta ja meillä nämä vaatteet ovat olleet tykättyjä ja pidettyjä.

Valikoiman jo ihan edullisimmat perus t-paidat ovat olleet pehmoista ja laskeutuvaa materiaalia, eivätkä kaipaa esimerkiksi silittämistä.

Kesäänhän meillä on valmistauduttu hiljalleen jo pitkin kevättä. Olikin erityisen kivaa, kun uusien vaatteiden ohella saatiin jo aiemmin hankittua kenkää, korua, päähinettä ja aurinkolasia käyttöön.

Vaaleanpunaisen sävyt tuntuu olevan kestohitti pienten tyttöjen keskuudessa. Kesävaatteetkin on tullut valittua sen mukaan, mistä uskon tyttären tykkäävän, jos ei ole itse valitsemassa. Hennon vaaleanpunaisessa puserossa on edessä kaunista kirjailua ja pitsiä. Sopii hyvin monenlaisen alaosan kanssa vaikka juhlavampiinkin kesäpäivien viettoon.Meillä tätä puseroa ehdittiin jo sovittaa sekä käyttää 3/4 leggingsien sekä trikooshortsien kanssa. Kumpikin todettiin toimivaksi yhdistelmäksi.
Näistä vaatteista taskulliset kukkashortsit ovat ehkä oma suosikkini ja harmittelinkin, ettei niitä ole aikuisten kokoa! :D Kuviointi on todella kaunis ja kesäinen, ja pitsit lahkeensuussa viimeistelee vaatteen. Samalla kuosilla löytyy muuten myös mekko (TÄÄLLÄ).

Seeprakuvioinen jumpsuit on mielestäni kiva tasapainottaja muuten niin hempeässä kesävaatevalikoimassa. Jumpsuitteja meillä ei ole aiemmin ollut, mutta uskoisin tämän mallisen vaatteen olevan oikein passeli 3-vuotiaan kesäisissä touhuissa. Ja hei, ihan metsään äiti ei voinut tällä asuvalinnalla mennä, koska muuten mustavalkoisesta kuosista löytyy kuitenkin ne pinkit kukkaset. ;)
Concious Choise on Elloksen ympäristöystävällinen valikoima. Vaatteessa käytetty puuvilla on viljelty BSI-aloitteen mukaisesti, jonka tarkoituksena on tehdä puuvillanviljelystä vastuullisempaa, tehokkaampaa ja kestävämpää.

Joko teillä on lasten kesävaatevalikoima hanskassa? Tänä vuonna olen itse ollut yllättävän hyvissä ajoin liikkeellä hankintojen suhteen (oikeasti olen ihan viime tipassa -tyyppi, joten tämä vuosi on todellinen poikkeus!). Tarvittaessa tulee tietenkin hankittua jotain. Tänään käydessäni läpi lapsen kenkävalikoimaa totesin kumisaappaiden hankinnan olevan ihan pian edessä. Niille toivon kuitenkin mahdollisimman vähän käyttöä tulevina kuukausina. ;)


Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Kauniita vaatteita väreiltään.Vastuullisuus on aina tärkeä ainakin itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen tykästynyt tuohon kesäiseen sävymaailmaan. <3 Ja todella hieno juttu, että vaatteidenkin tuotannossa on alettu enemmän painottamaan vastuullisuutta!

   Poista
 2. Onpa kivoja kuoseja! Etenkin tuo kirahvikuvioinen sortsihaalari on ihana :) Voin kuvitella miten söpöltä 3-vuotias tyttö näyttää noissa asukokonaisuuksissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuosit on kyllä ihania, voisin käyttää itsekin! :D 3-vuotiaskin on toisinaan todella tarkka pukeutumisen suhteen, mutta nämä kyllä kelpuutti kaikki. <3

   Poista
 3. Ellokselta löytyy koko perheelle ja kotiin aina kaikkea ihanaa ostettavaa :) Kauniita vaatteita olet valinnut <3 Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellos on loistava verkkokauppa, lähes kaikki kotiin tarvittava samasta paikasta! <3 Nyt vaan odotellaan sitä oikeaa kesää, että vaatteet pääsevät kunnolla käyttöön. Mukavaa viikon alkua! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!