tiistai 2. toukokuuta 2017

5 in 1: Lavera Re-Energizing Sleeping Cream

Kevään aikana olen kirjoitellut useampaan kertaan kuivuuteen taipuvasta ihostani, sen tuomista haasteista ja käyttämistäni täsmätuotteista. Vuosien saatossa olen havainnut, että todellakin kannattaa valita juuri omalle iholle sopivat tuotteet.

Viime kuukausien aikana ihoni on ollut poikkeuksellisen vaativa. Siinä missä raskaus saa toiset hehkumaan, omalla kohdallani se on tietänyt herkän ihon korostuneita tarpeita, tarkempaa tutkistelua ihohoitorutiineihin sekä uusien, tehokkaampien tuotteiden etsimistä.

Tässä postauksessa kerroin Naturativen herkän ja couperosa-ihon tuotteista, puhdistusmaidosta, kasvovedestä ja seerumista. Nyt onkin vuoro esitellä erittäin pätevä yövoide: Laveran Re-Energizing sleeping cream.
Täytyy heti aluksi myöntää, että olen aiemmin suhtautunut yövoiteisiin hieman väheksyen. Ajattelin, että samat voiteet toimivat yhtä hyvin niin päivä- kuin yökäytössäkin. Ja ehkä nuorempana olikin niin, mutta kun ikää karttuu, sen myötä aika moni asia muuttuu. Myös ihon kunnossa ja hoidossa. Päivävoiteiden teho ei ole enää millään riittänyt hoitamaan ihoa yön aikana.

Laveran yövoide on loistava täsmätuote kuivalle iholle. Koostumuksellaan samettisen pehmeä ja täyteläinen voide hoitaa ja kosteuttaa ihoa yön aikana. Se edistää ihon uusiutumista saaden sen tuntumaan pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Viikkojen käytön jälkeen iho on aamuisin ollut silminnähden parempikuntoinen. Siloisempi ja pehmeämpi iho on myös helpompi ehostaa, kuin kuiva ja hoitamaton iho.
Voiteessa on miellyttävä tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva yövoide sisältää mm. luomuviinirypäleöljyä, luomumanteli- ja -oliiviöljyä, hyaluronihappoa ja E-vitamiinia.  Yövoiteen kerrotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille ja ainakin omalle kuivuuteen taipuvalle iholleni siinä on tarpeeksi potkua.

Hinta-laatusuhteelta Laveran Re-energizing sleeping cream on erinomainen, samoin kuin suurin osa käyttämästäni Laveran tuotteista. Oman luonnonkosmetiikkaharrastukseni aloitin juuri Laveran tuotteisiin tutustumalla, eikä vähiten sen edullisen hinnan ja laadukkaiden raaka-aineiden vuoksi.

5 in 1 voidetta on saatavilla mm. Hyvinvoinnin Tavaratalon ja Biodellyn valikoimasta.


Postaus sisältää mainoslinkkejä. Tuote saatu testiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!