maanantai 7. elokuuta 2017

Tallennetaan tärkeät hetket : Milestone Baby CardsVauvojen ja lasten kehitystä on äärimmäisen mielenkiintoista seurata. Koko ajan tulee uusia taitoja ja saavutetaan erinäisiä virstanpylväitä. Ensimmäinen viikko, hymy, askeleet, sanat... Näitä hetkiä muistelee mielellään vielä myöhemminkin.

Nyt 3-vuotiaan esikoisen kanssa käytössä on ollut perinteinen vauvakirja ja vihkonen, johon olen kirjoitellut tärkeistä tapahtumista, joille vauvakirjassa ei ole ollut paikkaa. Myös valokuvia on otettu paljon, totta kai, mutta jälkeen päin kuvien yhdistäminen oikeaan tapahtumaan ja päivään on osoittautunut haasteelliseksi. Vaikka kuinka luulee muistavansa vaikka ja mitä, arjen hulinassa osa ajatuksista ja elämäntapahtumista puuroutuu toisiinsa.

Nyt kun perheessämme on kaksoset, on entistäkin hankalampaa muistaa, mitä tapahtui milloinkin ja kuka tekikään mitä. Helpotusta tähän tilanteeseen ja mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen tuotteeseen sain kuitenkin Kiddexiltä Milestone Baby Photo Cardsien avulla -aika hieno keksintö nämä kortit!

Korttien juju on tallentaa lapsen tärkeiden tapahtumien päivämääriä muistoiksi valmiiksi painettuihin kuvakortteihin. Kauniisti kuvitetuissa korteissa on merkintä lapsen ensi kerroista ja tähän lisätään itse vain päivämäärä ja näpsäistään valokuva. Näin oikea kuva ja aika tallentuvat varmasti juuri niin kuin pitää.

Milestone kortit on suunniteltu Hollannissa ja painettu Belgiassa. Kortteihin on käytetty FSC –paperia sekä ekologista ja myrkytöntä mustetta.
4-viikkoisella tyttärellämme on Milestone vauvakortit Sophie la girafe-kuvituksella. Pakkauksessa on 30 suloista korttia ensikerroille vauvavuoden ajalta, joiden ajankohdat tulemme muistamaan korttien ansiosta aina. Myöhemmin on myös mukava muistella, miltä lapsemme tuona päivänä näytti ja mitä hänellä oli yllään, kun kortti on lapsen kanssa tallennettu valokuvaan. Meillä on kuvattu jo 1- ja 4-viikkospäivä ja seuraavan vuoden ajan kortteja on mm. eri kuukausille, ensimmäisen ryömimisen päivälle, ensimmäisille sanoille, hymylle ja hampaalle. Hempeänsävyiset kortit sopivat hyvin niin tytölle kuin pojalle.
Pojallamme puolestaan on tyylikkäät Milestone  Over The Moon Baby Cardsit. Korteissa on kauniit pelkistetyt kuvat ja hempeä sävymaailma. Näiden avulla on ilo tallentaa päivämäärät kuvineen perhealbumiin ja muistella niitä myös myöhemmin. Sen lisäksi, että kortteja on mm. ensimmäiselle ryömimiselle, istumiselle ja kiinteän ruoan maistelulle, on muutama korteista täytettävissä itse. Mitkä tärkeät muistot sinä haluaisit niihin tallentaa?
Jos kiinnostuit Milestone Baby Cardseista, Instagramin kanssa kannatta olla valppaana, koska pian arvotaan yksi paketti Over The Moon -kortteja Kuiskauksiablogin Instagram-tilillä.

Kiddexin tuotteisiin ja Milestone kortteihin voit tutustua täällä: www.kiddex.fi/  Milestone-kortteja on myös mm. raskaus- ja vauva-ajalle, taaperoille ja häille. Sekä Minicards hauskoille sanonnoille ja nokkelille lausahduksille, ja Activitycards, johon voi tallentaa vaikka ensimmäiset matkat, eläintarhakäynnin ja lumileikit.

Tuotteet saatu Kiddexiltä

2 kommenttia:

  1. Hauskat kortit ja voi kuinka olisi ihana nuuhkutella vauvojasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kortit on tosi kätevät. Helpottavat kovasti, kun muistettavia asioita kuitenkin riittää. :) Vauvan tuoksu on ihana. <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!