keskiviikko 30. elokuuta 2017

Tyylikkäillä jalkineilla syksyyn


Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa

Syksy. Uusi ja omanlaisensa ajanjaksonsa. Jo aiemmin olen kertonut pitäväni ihan jokaisesta vuodenajasta, jokaisessa niissä on puolensa. Syksyssä on kuitenkin jotain erityistä. Koulujen, kerhojen ja harrastusten alku kertovat jostain uudesta, murretut pehmeät värisävyt houkuttelevat, kirpeät aamut herättelevät ja kumisaappaat oven pielessä suorastaan kutsuvat metsäretkelle.

Kesän taittuessa syksyyn pukeutuminenkin siirtyy ihan uudelle asteelle. Niitä murrettuja sävyjä, lämpöistä, pehmoista, sään kestävää ja hivenen harkitumpaa kuin kesällä. Viileimmillä keleillä on mukava kietaista kaulaan suuri huivi ja kotona tepastella villasukissa.
Ellokselta sain helpotuksen kenkäpulmaani. Samalla kun kotiutin beiget Vanssin SK8-Hi Cutou varsitennarit, vilkutin hyvästiksi pohjasta irvisteleville tennaripareille. Hei hei huonot kengät, tästä lähtien kelpuutan jalkaani vain jotain parempaa. Kun oma tyyli vahvistuu, samalla alkaa arvostamaan laadukkaita materiaaleja ja kestävyyttä. Tiedän Vansseista olevan minulle tennareiksi pitkäksi aikaa.
Nahkaiset tennarit ovat mukavat jalassa. Ne hengittävät, eivät purista tai paina väärästä kohdasta. Kenkien ulkopohja on kumia, joten kelin kosteus ei haittaa ja sukat pysyvät kuivina. Vähän aikaan pohdin mustan ja beigen värin välillä, mutta vaalea vei voiton. Pidän juuri näistä. Ne ovat hyvät, ja ne ovat tyylikkäät.
Tämän syksyn ostoslistallani on vielä mustat farkut, (katu-uskottava) säänkestävä takki, tyylikäs myssy ja nippu hansikkaita (aina osa on hukassa..!). Mitä teidän syksyn pukeutumiseen kuuluu?
Postaus sisältää mainoslinkkejä. Yhteistyössä Ellos.

6 kommenttia:

 1. Ellos on kyllä täydellinen tavaratalo,sieltä löytyy kaikkea.Ja hyvin alennuksin välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kiva kun saa esim. lastenvaatteet ja sisustustarvikkeet samasta paikasta. :) ja alennukset on välillä tosi hyviä, niitä kannattaakin hyödyntää!

   Poista
 2. Onpa kivat kengät! Itsekin oon aina tykännyt syksyn pukeutumisesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muhkeat huivit ja kauniit neuleet syksyksi on SE juttu. <3

   Poista
 3. Mielettömän ihanat tennarit, tahtoo kans.
  Aina olen luullut vihaavani syksyä mutta ehkä en niin vihaakaan. Hyvää siinä on se, että rutiinit palaavat kuvioihin, harrastukset starttaavat taas ja telkkarista pyörähtää uusia sarjoja. Itse tarvisin ihan ehdottomasti syksyyn takin, vanha ei mahdu päälle tai päälle mahtuu mutta ei kiinni (varmaan kutistunut pesussa) niin ja jonkun ihanan villapaidan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään näistä tennareista koko ajan enemmän. Jalassa ovat superhyvät, sen voi nyt monen viikon käytön jälkeen sanoa varmasti. Vaikka syksy merkkaakin kesän loppua, on se taas jonkun muun ajanjakson alku. <3 Villapaitahankintoja täälläkin tehdään. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!