maanantai 21. elokuuta 2017

Hevean ekologiset tuotteet lapsille


Kaupallinen yhteistyö Kiddexin kanssa


Vauva-ajan myötä on tullut ajankohtaiseksi taas ottaa erilaiset pikkuisten lasten tarvikkeet, kuten tutit ja tuttipullot, käyttöön. Edellisestä vauva-ajasta poiketen (ja ehkä hieman viisastuen) olen pohtinut hankintoja aiempaa tarkemmin: miettien enemmän tuotteiden alkuperää, laatua, turvallisuutta ja toimivuutta. Kaksosten myötä lähes jokaista tarviketta on ollut hankittava tuplasti, joten tämänkin ansiosta enemmän harkintaa on tullut mukaan.

Kiddexistä sain kätevän setin Hevean tuotteita. Tuteja, tuttipulloja sekä kylpyankan 3-vuotiaalle isosiskolle. Hevean tuotteissa keskeisiä tekijöitä ovat ekologisuus, luonnonmukaisuus, kierrätettävyys ja turvallisuus. Ne ovat tanskalaista tyylikästä designia, yksinkertaisia ja tehty toimiviksi. Esimerkiksi käytetyt tutit kerätään mielellään takaisin uusiokäyttöä ajatellen.

Luonnonkumista valmistetuissa tuotteissa avainsanoina on myös kestävyys, mistä kaiken muun ohella iso peukku. Tuotteet eivät sisällä ftalaatteja, PVC:tä,BPA:ta  tai väriaineita, mikä etenkin lapsille suunnatuissa tuotteissa on erittäin hyvä juttu. Luonnonkumista valmistetut tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja toiminnallaan yritys tukee kumipuuteollisuutta.
Hevean luonnonkumitutteja on lapsen eri ikäkausille. Tuttimalleja on sekä pyöreää, että anatomisesti muotoiltua. Neutraalin näköiset tutit eivät kuitenkaan ole ihan tylsiä: meidänkin vauvojen tutteja koristaa niin tähti-, kuu- kuin kruunukuviokin. Rohkenen väittää, että nämä tutit tuntuvat paremmilta suussa kuin tavalliset silikoniset ja paksuutensa ansiosta ovat myös kestävämpiä.
Tuttipullot Hevealta ovat hygieenistä lasia. Niiden tuttiosat ovat niinikään kestävää luonnonkumia. Tuttiosiakin on alle kolmen kuukauden ikäisille sekä kolmesta kuukaudesta vanhemmille. Niissä on myös anti-colic venttiili. Kauniit pullot kestävät konepesun.
Vauvojen tuotteiden lisäksi osansa sai kylpyleluista pitävä isosisko. Kauniissa Kawan sarjan kumiankassa ei ole ilmareikää, joten tuote ei kerää vettä sisäänsä ja pysyy hygieenisenä. Tämä lelu saapuikin meille kreivin aikaan, koska edelliset kylpyankat olivat ikävä kyllä kerryttäneet likaa sisäänsä (suosittelen myös tarkistamaan omanne) ja mitään järkevää putsauskeinoa niille en keksinyt. Tyylikäs ankka on pehmoista, 100% luonnonkumia. Tälläkin kylpyankalla on muuten kolme eri toimintoa: se voi toimia kylpyleluna, normaalina leluna sekä puruleluna. Hellyttävä ankka onkin päässyt paraatipaikalle kylpyhuoneessamme.


Tuotteet saatu Kiddexiltä.


2 kommenttia:

  1. Hienoa että ekologisia tuotteita löytyy hyvin myös vauvoille nykyään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä! Kiva, kun on mistä valita. Lasiset pullot on myös hygieeniset, mikä on todella hienoa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!