lauantai 19. heinäkuuta 2014

Pieni kesämeikki

Päivettyneet kasvot eivät juuri meikkiä kaipaa. Ainakaan näillä helteillä. Ehkäpä kyse ei ole siitä tarvitseeko meikata, se ei vaan kannata. Itselläni ainakaan meikki ei pysy hetkeä kauempaa siistinä. Tänä kesänä olenkin meikannut ennätyksellisen vähän. Huolitellut hiukset, kauniit korvakorut, huolitellut sekä värjätyt ripset ja kulmat ovat olleet viime aikoina pop.

Olen himorasvaaja ja käytän mielelläni myös aurinkovoiteita. Tämä Hawaiian Tropicin kookosöljyä sisältävä voide tuoksuu ihanalle, ihan kesälle ja lomalle. Aurinkovoiteet kuuluvat kesän ykkösvarusteisiin.


Kasvoille sipaisen aurinkopuuteria. Valokynää laitan silmien ja kulmaluun alle, poskipäille, amorin kaareen ja leuan keskikohtaan.


Ripset taivutan aina ja levitän ripsiin hieman ripsiväriä, vaikka pysyvyys onkin nyt ollut heikonlaista. Kulmia korostan ruskealla kulmavärillä. Kulmavärin lisään siveltimellä. Silmiin laitan vielä valkoisen kajaalin.


Huuliin käytän ihan aina tätä ACO:n värillistä huulivoidetta. Se on yksi lempotuotteistani, jota olen käyttänyt useamman vuoden. Myös todellinen löytö, koska hintaa taisi olla kolmisen euroa (!). Joskus laitan sen päälle vielä Burt's Bees huulikiiltoa. Joka on muuten 100% luonnontuote.Mikä on sinun tämän kesän lempituotteesi?

2 kommenttia:

 1. Löysin blogiisi kommenttisi kautta, jonka olit jättänyt Neiti Kameleontti -blogiin :) Tästä postauksesta pomppasi heti silmiin Ecotoolsin sivellin ja Lumenen valokynä, joita olen käyttänyt/käytän itsekin. Molemmista löytyy juttua myös kauneusblogistani :) Lumenen valokynä on minusta kelpo valokynä suht edulliseksi valokynäksi, vaikka ei päihitäkään YSL kulttimaineen saavuttanutta valokynää.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ecotoolsin siveltimet ovat tämän hetkisiä suosikkejani. Sain niitä joskus lahjaksi ystävältäni, ja ihastuin heti. Olen käyttänyt Lumenen valokynää ikuisuuden. Aikanaan siihen tykästyin, joten en osaa enää käyttää muutakaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!