sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Jotain punaista
Kun on pari edellistä viikkoa päivittäin työntänyt sormensa multaan tai sutannut maaliin, ja huolitellut kynnet ovat olleet haave vain, mikä ilo onkaan taas somistaa kynnet pirteän punaiseen lakkaan!

Tänä viikonloppuna tunnelma on ollut erityisen kepeä. Pääsiäisvalmistelut ovat hyvällä mallilla. Ulkona sai siristää silmiä kauniissa auringonpaisteessa. Pääsiäisvitsat värikkäine höyhenineen valmistettiin hyvissä ajoin. Muutama päivä sitten kasvamaan laitettu ohra kasvaa sekin hurjaa vauhtia. Alamme olemaan aika valmiita pääsiäiseen.

Koko lauantaiaamupäivän kuljin teekuppi kädessä (kuten kuvista näkyy) touhuten pikku askareita. Ja joo, välillä vaan lisää kuumaa vettä päälle, niin samalla teepussilla pärjää kauan. :D

Kynsissä on kaunis syvänpunainen Bohon kynsilakka, sävy The Red One. Mitä pidätte? Minä tykkään: samalla voimakas, mutta elegantti ja naisellinen sävy.
Bohon kynsilakat ovat vegaanisia ja ekologisia. Niistä on poistettu kaikki haitallisimmat ainesosat, joten ne ovat niin sanottuja 7free ja 8free -lakkoja. Bohon tuotteet valmistetaan ranskassa ja ympäristö huomioidaan myös pakkauksissa: pahvia, lasia ja saarnipuuta. Bohon tuotteilla on Cosmebio sertifikaatti.
Lakka on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti. Siinä ei ole kynsilakoille ominaista voimakasta tuoksua ja jo parilla lakkakerroksella saa aikaan hyvän ja peittävän lopputuloksen. Kynsilakassa tuntuisikin olevan hyvin pigmenttiä. Lakkaus on säilynyt siistinä ilman päällyslakkaa jo muutaman päivän ajan. Ainoastaan pari kynnen kärkeä vaatii pian pienen pisaran lakkaa. Tämä onkin ikuisuusjuttu näiden pitkien kynsien kanssa, että kärjillä tulee tökättyä milloin minnekin ja jopa käytettyä näitä kynsiä työvälineenä...

Kynsinauhoja ja käsiä olen puolestani hellinyt Beauty Gardenin luomu kehäkukkaöljyllä, ja tästä tuotteesta kerron lisää vielä myöhemmin. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa. <3

Bohosta ja Beauty Garneista löytyy lisää tietoa myös omilta sivuiltaan:


Bohoa myy mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo.Kynsilakka ja öljy saatu blogin kautta. Sisältää mainoslinkkejä.8 kommenttia:

 1. Uuh miten ihanan punaiset kynnet <3
  Itse olin nyt neljän päivän minilomalla ja heti torstai iltana sudin kynsiini kirkkaan punaista lakkaa, töissä kun ei lakkoja saa käyttää.
  Ps. blogissani on arvonta hyvän asian puolesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. <3 Kauniiksi laitetut kynnet jotenkin kuuluu lomaan, etenkin jos tavallisesti ei lakkaa voi käyttää!
   Kiitos vinkistä, käyn tutustumassa arvontaan. :)

   Poista
 2. Todella kaunis punaisen sävy :) Tulee heti huolitellumpi olo, kun on lakkaa kynsissä :)
  Kivaa pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Lakatut kynnet on kyllä ihana asia ja juuri niin kuin sanoit: tuntee itsensä huolitelluksi. :)

   Poista
 3. Upeat kynnet! Näyttää upealle tuossa lakassa. En uskalla lakata, koska sen jälkeen koko koti on lakassa, kun se ei ehdi kuivua kun juoksee näiden lapsukaisten perässä.. vaikka on sitä ilmavirtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa! Onneksi tämä lakka kuivuu huippunopeasti ja kuivumisajalla ei meillä ehtinyt tapahtua tuhoja. :D

   Poista
 4. Tosi kiva sävy! Sulla on niin ihanan pitkät kynnetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Olen alkanut pitää näistä voimakkaista sävyistä todella paljon, vaikka aiemmin käytin lähinnä nudeja sävyjä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!