sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Lastentarvikeviidakko


Jos viime aikoja pitäisi kuvailla jotenkin osuvasti, lähinnä oleva käsite olisi pyörremyrsky. Kun valmistaudutaan vauvojen tuloon, uutta tavaraa tulee väkisinkin taloon ja kaikki etsii vielä paikkaansa. Samalla yritän poistaa meille tarpeetonta ja viedä kierrätykseen, mutta plussan puolella ollaan kuitenkin. Huoh.
Ennen ensimmäisen lapsen syntymää en ollut mitenkään tuote- tai merkkitietoinen. Hankin vain hyvin välttämätöntä, jotain mitä kaverit suosittelivat ja sen mikä oli helpoimmin saatavilla.

Nyt lähes neljän vuoden äitiyden jälkeen asioihin tullut hieman erilaista perspektiiviä. Edelleen kyllä pyrin välttämään niitä turhia hankintoja, mutta käytännöllisyys ja arjen helppous ovat nykyään avainsanoja.
Mutta eipä sillä, kivat vaatteet ovat edelleen heikkouteni. Ostan paljon kierrätettynä ja uusissa pyrin kiinnittämään huomiota laatuun, koska haluan vaatteen olevan käyttökelpoinen vielä muutaman pesun jälkeenkin. Pikkaisen olen siis viisastunut, enkös vaan? ;)
Pienen pienet vaatteet on aseteltu kaappiinsa. Sitterit on hankittuna, vaunu-asia vielä harkinnan alla. Pohdin tarvitaanko hoitopöytää, vai riittääkö sängyn päälle tuleva taso. Pulloille ja tuteille hankimme steriloijan. Kaikenlainen keittely ja tulikuuman veden kanssa touhuaminen tuntuu liian uhkarohkealta, jos vaihtoehtoja on muitakin.

Mutta onko unipesä välttämätön, ja tarvittaisiinko olohuoneeseen kuitenkin vielä kehto? Toimiiko vartalotyyny yhtä hyvin imetystyynynä? Entäs ne rattaat; tarvitaan kapeat ja kevyet. Mistä löydän pastellin sävyisiä, pilkullisia liinavaatteita vauvoille?

Aikamoinen viidakko. Ja jatkoa tälle pohdinnalle seuraa, sen voin luvata. ;)


9 kommenttia:

 1. Oi että, elät ihan ihmisen parasta aikaa. Pikkulapsiaika on raskasta, mutta maailman ihaninta <3 Voi miten suloisia pikkaraisi vaatteita, muistan omat tyttöni vauvoina, kuin eilisen ja kunpa saisi suorittaa aina ajoittain aikahypyn heidän vauva-aikaan ja rutistaa taasen niitä ihania palleroita. <3

  Upeaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia! <3 Pikkulapsiarki on tosiaan ihan omaa luokkaansa, mutta silti niin palkitsevaa. Nämä vaatteet on kyllä tosi pikkuisia, paljon pienempiä kuin muistinkaan. Kivaa sunnuntain jatkoa! <3

   Poista
 2. Minulla oli juuri odotusajan kuvaukset johon tuleva äiti oli ostanut tuollaiset newbien töppöset.Tuli söpöjä kuvia. Voi ihanaa ja turvallista odotusaikaa sinne teidän perheelle.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piiku! <3 Oi, voin vaan kuvitella, nuo Newbien tekstiilit on niin ihania!

   Poista
 3. En kestä miten suloisia nuo kaikki ihanat pienet vaatteet on <3 Ihania kuoseja :) Ihanaa odotusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nämä minikokoiset vaatteet on tosiaan niin herttaisia. Olenkin aika heikkona suloisiin kuoseihin, on jo pitänyt toppuutella itseään ostamasta lisää. :D

   Poista
 4. Nuo pienet vaatteet on kyllä niin syötävän suloisia! Niitä on ihana ostaa ja miettiä tulevaa vauvaa <3 Ihanaa loppuodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Pikkuruiset vaatteet on tosiaan niin suloisia! Samalla, kun järjestelee vauvantarvikkeita, tulee valmistauduttua tulevaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!