torstai 18. tammikuuta 2018

Edullista hävikkiruokaa ja ensimmäinen tilaukseni MatsmartiltaReilu kuukausi sitten tein ensimmäisen tilaukseni Matsmartilta. Pitkän harkinnan, tutkiskelun ja edullisten hintojen johdosta innostuin tilaamaan. Ainoa mikä mietitytti, oli yli kuuden euron postikulut (6€ postikuluja vaikka 10€:n tilaukseen. Really?), mutta tämäkin ongelma ratkesi tekemällä kimppatilaus vanhimman tyttären kummitädin kanssa.

Jos vielä et ole tietoinen Matsmartista, niin siellä siis myydään tuotteita (pääasiassa elintarvikkeita), joissa on lyhyt päiväys, jotka ovat poistumassa valikoimasta, väistymässä uudistetun pakkauksen tieltä tai ovat sesonkituotteita -todella edulliseen hintaan. Parasta ennen -päivämäärät ja kaikki muu oleellinen informaatio on tilattaessa selkeästi esitetty, joten tilatessa tiedät mitä saat ja millä päiväyksellä. Tuotteissa on siis huima alennus normaalihintoihin verrattuna -joissain jopa -90%! Rahaa säästäessä säästää myös ruokahävikkiä, koska antaessa näille tuotteille mahdollisuuden ne eivät pääty jätteeksi.
Matsmartilta tuli klikkailtua koriin paljon käyttökelpoista ruokakomerotavaraa: näkkileipiä, riisikakkuja, pastaa, säilykkeitä, kuivattuja hedelmiä ja purkkikeittoja. Teen ystävä osti itselleen edullisesti teekapseleita ja itse herkkusuuna löysin kaikenlaista (muuan muassa suklaata) "pahan päivän varalle" makeisosastolta, sekä muutaman terveystuotteen. Yli 10kg:n pakettimme tuli maksamaan 26€ toimituskuluineen. Maksu tapahtui kätevästi verkkopankin kautta. Edullisten hintojen vuoksi tuli toki tehtyä heräteostoksia, mutta myös ostettua sellaista, mitä ei muulloin välttämättä hennoisi. 

Matsmartin valikoima muuttuu ja elää päivittäin. Tälläkin hetkellä kosmetiikkavalikoimassa on mm. Weledan luonnonkosmetiikkaa. Oma mielenkiintoinen kategoriansa on myös luomutuotteilla. Mitä tuumit Matsmartista? Joko verkkokauppa on tuttu sulle? Postaus sisältöö mainoslinkkejä

5 kommenttia:

 1. Oho, onpa näppärää! Pakko myöntää, etten ollut aiemmin vielä törmännyt tähän, joten kiitos vinkistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä. :D Minunkin mielestäni mielenkiintoinen konsepti, ja onkin suunnitelmissa taas tehdä tilaus. :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä mielenkiintoinen firma! Täytyypäs tutustua tarkemmin valikoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoima päivittyykin koko ajan. Tässä uutta tilausta tehdessäni huomasin. :D

   Poista
 3. Minun on myös pitkään tehnyt mieli kokeilla Matsmartia, ehkä nyt sitten rohkenen minäkin!

  Noora / www.mimmimafia.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!