keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Persikkaa, mantelia, aurinkoa.

Kevät. Aurinko. Kaksi asiaa, jotka vielä toisiinsa yhdistettynä saavat ihmeitä aikaan. Kaiken hektisyyden ja arjen kiireiden keskellä sitä kuitenkin kokee olevan taas virkeämpi ja pikkaisen energisempi. Kiitos, kevätaurinko. <3

Niskanuttura on kivunnut päälaelle. Olisko ryhtikin hivenen parantanut? Tämänkin harmaavarpusen kaapista löytyy nyt mintun ja persikan värisiä puseroita. Kynsissä samaa pirteän persikkaista sävyä. Käsiä pehmittämään mantelinen voide.
Benecos on minulle tuttu tuote entuudestaan. Olikin mukavaa saada muutama tuote lisää testiin. Benecosin värikosmetiikkaa kokeilin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten. Muutaman viikon takaisessa postauksessa kerroin Benecosin ihonhoitotuotteista ja konjac-sienestä. Se postaus löytyy täältä

Mantelinen Classic Hand Cream käsivoide imeytyy nopeasti ja soveltuu hyvin joka päiväiseen käyttöön. Se hoitaa ja kosteuttaa, soveltuen myös herkälle iholle. Tuoksu on melko makea, muttei liian voimakas. 

Talven karhentamia käsiä kuorin noin kerran viikossa Optiat kahvikuorrinnalla -luonnonkosmetiikkaa sekin. Kuorinta pehmittää karheita käsiä, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja käsivoidekin imeytyy taas paremmin.
Benecosin Peach Sorbet kynsilakka on 90% luonnonkosmetiikkaa. Mitä pidätte tästä sävystä? Minun mielestäni kerrassaan ihana, pirteä! Kynsilakka sisältää avokadoöljyä ja biotiinia, jotka hoitavat kynsiä. Leveän siveltimen ansiosta lakka levittyy helposti ja siististi. Lakan pysyvyys on melko hyvä ja kynsien kärkiin parin päivän päästä lakkauksesta ilmenneitä pikkuisia "kulumia" paikkaillen lakkaa niihin tuputtamalla. 

Benecosin luonnoskosmetiikan tuotteet ovat BDIH -sertifioituja. Ne eivät sisällä mineraaliöljyjä, parafiiniä, synteettisiä hajusteita ja silikonia. Yli 70% sarjan tuotteista sopii vegaaneille.


Loman jälkeen on ottanut pari päivää, että arki asettuu taas uomiinsa.  On kodin järjestelyä, kaupassakäyntiä, ruoanlaittoa. Mutta kyllä tämä tästä. Ja kevättä kohti mennään.
1 kommentti:

  1. Kiva postaus näistä tuotteista.Itselle on uusi merkki ja olen etsinytkin orgaanisia tuotteita itselle.Kynsilakoista on hyvä,että löytyy myös kynsiystävällisempää lakkaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!