torstai 26. huhtikuuta 2018

Vain vähän Vappuun
Tänään havahduin siihen, että Vappuhan on ihan pian. Vain muutama hassu yö siihen, että taas koristellaan kotia serpentiinillä ja nautitaan ne perinteiset munkit ja simaa. Vähän harmittaa, että usein herään näihin juttuihin liian myöhään. Kuten siihen, että omatekemä sima pitäisi olla jo tekeytymässä ja halutuimmat foliopallot saattavat olla jo loppu -kääk!

Meillä Vappu on nykyään ennen kaikkea lasten juhla. Varmasti käymme lapsille suunnatussa vappatapahtumassa, puhallan mooooonta ilmapalloa ja laitetaan jotain kivaa syömistä. Nakkeja ja perunasalaattia -vai ovatko ne uuden vuoden juttuja? 
Tietenkään unohtamatta hassuja vappunaamareita ja muuta hulluttelua. Itselläni on jemmassa yksi ihanalta vaikuttava kakun ohje, jonka reseptin aion jakaa myös teille. 

Postauksen kuvina hetkiä meidän tämän päivän puistoiluista. Lunta ja saippuakuplia, mikä ihana kontrasti. Itselleni kaivoin jalkaan pitkästä aikaa lenkkarit ja juoksutrikoot, ai kuinka reipas olo tulikaan. Muutama päivä sitten tein kauden ekan juoksulenkin ja huomenna taas seuraava. Tästä se taas lähtee. 

Muistakaa muuten hyödyntää 10% alennuskoodi Matsmartille, joka on voimassa vielä tämän kuun loppuun Käyttämällä koodia kuiskauksia10 saat 10% alennuksen. :) Kauppaan pääset tästä: MATSMART

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!