maanantai 28. toukokuuta 2018

Seiklus ja Mini Disain. Persoonallisia lastenvaatteita Virosta!Jokainen päivä on lapselle uusi seikkailu. Viroksi seikkailu on Seiklus. Facebookkauppa Seiklus tuo maahan virolaista designia: lastenvaatteita, -tarvikkeita ja sisustusta. On ollut mielenkiintoista tutustua eri valmistajiin, materiaaleihin ja tyyleihin. Nyt pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan myös Seiklukseen ja sen Mimi Disainin mallistoon.


Seikluksessa arvostetaan kierrätysmateriaaleja, persoonallisia leikkauksia, kekseliäitä ratkaisuja. Suurin osa Seikluksen yrityskumppaneista on naisia ja äitejä, innovatiivisia yrittäjiä ja naisia, jotka ovat rohkeasti lähteneet toteuttamaan omia unelmiaan. On mukava saada pukea lapsia vaatteisiin, joiden tuotanto tukee myös omaa arvomaailmaani.


Koska Seikluksen yrityskumppanit ovat melko pieniä (perhe)yrityksiä, ovat tuote-erätkin melko pieniä. Samoja tuotteita ei siis välttämättä ole pitkään valikoimassa, mikä toisaalta takaa sen, että monet tuotteista ovat uniikkeja.


Mimi Disain, jonka tuotantoa kuvien mekot ovat, on Tallinnalainen, kahden äidin perustama lastenvaateyritys. Vaatteisiin käytetään mahdollisimman paljon luonnonmukaisia materiaaleja ja kekseliäitä ratkaisuja. Perustajat Merlin ja Irene kaipasivat valtavirran vaatteiden rinnalle hauskempia ja erilaisia vaihtoehtoja. Niinpä he alkoivat valmistamaan niitä itse. Ihana ja ennen kaikkea inspiroiva tarina yrityksen taustalla -arvostan. 


Joskus ajattelin, että harmaata en varmasti lapsille pue -se on liian synkkä väri. Sehän ei toki pidä paikkaansa, koska kankaan materiaali ja vaatteen leikkaus vaikuttavat paljon! Tinkerbell -mekossaan tyttö tosiaan muistuttaa keijukaista, mekon olemus on raikas ja kevyt. <3


Tinkerbell -mekko valloitti tämän äidin sydämen myös laadukkaalla kankaallaan ja ihan koko kokonaisuudellaan. Mekko on suloinen ja tyylikäs, ja samalla tarpeeksi lapsekas 4-vuotiaalle puettavaksi.

Myös Lili kollegemekko on Mimi Disain valikoimasta. Hauska mekko soveltuu hyvin jokapäiväisiin leikkeihin ja syksyllä legginsien kanssa. Kiva yksityiskohta mekossa on taskut -niitä ei ihan joka lastenvaatteessa olekaan! Mekko on pehmoista kollegea ja viiston helmansa ansiosta erottuu muista samanmoisista. Mitä pidätte?

Kuiskauksiablogin Facebookin sivuilla käynnistyy ihan pian arvonta, jossa palkintona on lahjakortti Seikluksen FB-kauppaan. Käythän siis jo tutustumassa täällä tuotteisiin. :)
Yhteistyössä KidSpot ja Seiklus

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!