tiistai 9. huhtikuuta 2019

Marjoja ja vaniljaa: Karpalo-punaherukkapannacotta


Pannacotta resepti


Täällä ollaan taas, kuinkas muutenkaan kuin helpon ja niin ihanan jälkkärin kera! ❤

Kuvittelin pitkään, että pannacotta on jotenkin monimutkainen jälkiruoka valmistaa. Todellisuudessa siihen tarvitaan vain muutama raaka-aine ja muutama työvaihe. Ennakointia tämä lajike toki vaatii, koska hyytymisaika on vähintään pari tuntia. 

Pidän paljon niin sanotusta tavallisesta vaniljaisesta pannacotasta. Viimeksi halusin kuitenkin jotain uudenlaista, ja päätin piristää sitä kotimaisilla marjoilla. Vähän hapan ja kirpeä marjojen maku täydentää hyvin makeaa vaniljaa. Tässä ohje, tämä oikeasti on helppo! ❤

Karpalo-punaherukkapannacotta (4 annosta)

5 dl kermaa
1 dl hyytelösokeria (käytin Dansukker Multia)
1 tl vaniljasokeria
4 rkl karpalojauhetta

Punaherukoita pakasteesta


Sekoita aineet (lukuun ottamatta punaherukoita) kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 30 sekuntia. Annostele seos kulhoihin ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin pari tuntia tai yön yli. Ennen tarjoilua asettele pinnalla jäiset punaherukat. 



Pannacotta ohje



4 kommenttia:

  1. Ihastuttava jälkiruoka!! <3
    Aurinkoa päiviisi!

    VastaaPoista
  2. Indeed, I am thoroughly concur with you, I am an incredible fanatic of your site, you compose enlightening articles.

    Continue composing such astonishing post,


    Thanks for sharing.


    Spa in jaipur


    Regards

    Sameer

    VastaaPoista
  3. To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, you structure enlightening articles.

    Keep making such amazing post,


    Thanks for sharing.

    Do you know ?

    There are two types of Counseling - Outside in based upon Havin – Doing – Being and – Inside out based upon Being – Doing – Having.


    Career Counsellor in Jaipur

    Best career Counsselling Center in Jaipur

    Career Counsselling Center in Jaipur

    Best Career Counsellor in Jaipur

    DMIT Center in Jaipur


    Regards

    Sameer

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!