maanantai 15. heinäkuuta 2019

Retkellä Herobilityn lastentarvikkeiden kanssa (sis.alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö Herobilityn kanssa

On niin mahtavaa, kun ollaan saatu nauttia tästä kesästä ja niistä kesäretkistä! Retket ei todellakaan vaadi pitkää matkaa tai leiriytymistä. Meille lasten kanssa retkeksi riittää se, että on eväät. Ulkona jostain syystä ruoka vielä maistuukin tavallista paremmalta.

Milloin meidän eväs on sämpylä, hedelmät, karjalanpiirakat tai ihan lämmin ruoka. Talvella olen joskus keittänyt mukaan puuroa, mikä on hyvin lämmittänyt ulkoilijoita. 


Eräänä kesäisenä alkuiltana teimme retken meille suositeltuun puistoon. Kotona pikainen eväiden pakkaus ja nopea lähtö. Ja isosisko pakkasi mukaan tärkeimmät aarteensa kissalaukkuunsa. ;)  Iltapuistoilu yleensä takaa rauhallisemman illan ja nopean nukahtamisen yöunille.


Perinteisin retkijuoma meille on vesi, koska vesimukit ja -pullot kulkee aina muutenkin mukana. Melko uusi juttu retkillämme on kaakao, josta lapset ovat viime aikoina alkaneet pitämään. Herobityltä saimme suloisen termarin, jossa viimeisimpien kaakaoretkien juoma on kulkenut mukana. Kun ilta alkaa viiletä, on kiva nauttia jotain lämmintä. Yhtä hyvin pullossa säilyy myös lämmin mehu tai kylmät juoma. Kuten myös vaikka keitto, ei sekään ole hullumpi retkiseväs. Herobility Termos löytyy  tämän linkin alta.
Myös pienempien lasten juomamukit on saatu Herobilitylta. Suljettava nokkamuki on täydellinen muki mukaan. Jalkojen ja pienen hännän ansiosta muki pysyy hyvin pystyssä ja sen kahvoista saa hyvin otteen. Aina retkiltä ei löydy mahdollisuutta pöydän ääressä syömiseen, joten kaikenlaista on hyvä ottaa huomioon. Pinkin mukin löydät täältä ja sinisen mukin täältä. 

Meidän lapset ovat ihastuneita mukeihin ja niiden avulla myös innostuivat juomaan enemmän vettä, joka kesän lämpöisinä päivinä onkin tärkeää. Mukin pohjassa on kätevät vedenpoistokanavat, jonka ansiosta esimerkiksi pesuvesi valuu pois mukista astianpesukoneessa. 

Herobility tarjoaa myös lukijoilleni jotain. Nimittäin 15% alennuksen valikoiman normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saat käyttämällä koodia Oivo15


Herobilityn tuotteet lapsille saatu yhteistyönä. 

1 kommentti:

  1. Miten suloinen tuo termari! <3 Ja söpö tuo kissalaukkukin! Tosi käteviltä vaikuttaa tuotteet, vaikka meidän arjessa niille ei käyttöä olekaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!