maanantai 6. huhtikuuta 2020

Helpot porkkanaletut raasteesta

Porkkanaletut raasteesta


Uskon, että moni muukin kotoilija tällä hetkellä pohtii ikuisuuskysymystä, eli mitä tänään syödään. Ja huomenna ja ylihuomenna. Itsekin olen jatkuvasti uusille ruokaideoille avoin, etsiskellyt helppoja reseptejä ja kehitellyt uusia.

Ajattelin jakaa tänne muutamia meillä hyvin toimineita reseptejä. Aloitetaan herkullisilla porkkanaletuilla.



Porkkanaletut

2 porkkanaa raastettuna
2 kananmunaa
5 dl maitoa
0,5 dl mantelijauhoja
3 dl vehnäjauhoja
Ripaus suolaa
0,5 dl sulaa margariinia

Vispaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon raastettu porkkana, maito, jauhot, suola ja lopuksi margariini. 

Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota puolisen tuntia. Paista taikinasta pannulla ohuita lettuja. Paistamiseen käytin öljy-voiseosta. 




P. S. Tiedän, että jokaisen kotona on tällä hetkellä huolta muustakin kuin ruoasta. ❤️ Mutta kyllä tästä selvitään. 💕




2 kommenttia:

  1. Voi, miten herkullisen kuuloinen ohje!!
    Olen täälä täyskaranteenissa teinipojan kanssa jo neljättä viikkoa ja suunnittelinkin juuri lettuja pääsiäisen herkuksi.
    Tämä voisi sopia mainiosti meille!
    Huomenna saan toivottavasti kananmunia kauppakuljetuksessa!
    Olen käynyt kaupassa viimeksi kolme ja puoliviikkoa sitten, joten alkaa varasto olemaan tyhjä. =D
    Nautitaan kevään valosta ja pääsiäisen juhlasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä kovasti sinne teille! Helpommat ajat ovat onneksi vielä tulossa ja koko ajan ollaan lähempänä.

      Mukavaa pääsiäisen aikaan! Mukavaa, jos tämä herkullinen resepti pääsee käyttöön. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!