torstai 7. huhtikuuta 2016

Edullisia kevätostoksia

House of Brandonilla on käynnistynyt ALE ja osa tuotteista on jopa huikeaan 70% alennettuun hintaan. Kevätpukeutumisesta ja edullisista hinnoista innostuneena kävin, totta kai, kurkkimassa valikoimaa. Samalla kokosin tähän parhaimmat tärpit ja omat suosikit.
 
Vero Modan ruututakki (alle 20 euroa). Tyylikästä ja klassista pukeutumista.
 
 
 
Raitoja ja mustavalkoista, kuinkas ollakaan. ;) Edc Stripe Dress White
 
 
 
Tämän valikoiman lempparini: edc Wrap Dress Navy. Todella kaunis ja tyylikäs, mutta samalla rento. Farkun sinisessä värissä on myös sitä jotain. <3 Mekkoon kuuluva vyö istuu siihen täydellisesti.
 
 
Kätevä välikauteen ja kesäiltoihin: Vilan viittamainen huivi. (Viitan hinta tällä hetkellä on alle 20 euroa). Ihan selkeästi tarvitsen tällaisen myös viileneviin kesäiltoihin, kun istahdan lukemaan kirjaa parvekkeelle.
 
 
 
Sen lisäksi, että rakastan raitoja, pidän kovasti myös ruutukuviosta. Piecesin ruutuhuiveja nyt alessa alle seitsemän euron hintaan.
 
 
 
Koko tarjousvalikoiman naisten tuotteet pääset katsomaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Mukana on myös runsaasti urheiluvaatteita ja kauniita asusteita, joten kannattaa käydä kurkkimassa! :) Mainittakon tässä vielä House of Brandonin supernopeasta toimituksesta: tilaukset ovat aina olleet perillä kahden päivän sisällä, yleensä jo seuraavana päivänä. Aika ihanaa, kun paljon odotettua pakettia ei tarvitse odotella viikkokausia. ;)

*Sisältää mainoslinkkejä
 
 

9 kommenttia:

  1. Ton mekon mää haluan, oiskohan siellä vielä kokoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekä raitamekossa että sinisessä oli ainakin vielä hetki sitten kokoja jäljellä. :) Minäkin niiiin haluan nämä, onneksi tyhjensin juuri vaatehuonetta, joten tilaa on. :D

      Poista
    2. Se on oikeestaan niinku sun syy ku olen pitkin päivää tuota sinistä mekkoa käyny tuijottelemassa ja miettiny että josko....😂😂😂😂

      Poista
    3. Tämä oli helpottava tieto, etten ole ainoa. :D Olen tuota mekkoa klikannut tänään eräänkin kerran! :D

      Poista
    4. No samat sanat. Pitäisko meidän kuule nyt vaan tilata se niin eipä tarvi enää pähkäillä :)

      Poista
  2. Tuo mekko on aivan ihana! Samaten viittamainen huivi sekä ruutuhuivi, harmi vain että tänä vuonna ei vaatteita paljoa ostella :) (tai ei se ole harmi, onneksi kirppikset ovat aarreaittoja täynnä toinen toistaan ihanempia löytöjä pilkkahintaan!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppareilta tekee välillä ihan loistavia löytöjä! Ja onneksi moni second hand -kauppa on siirtynyt myös nettiin. :)

      Poista
  3. Oiii toi raitamekko on täyttä rakkautta ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!