lauantai 23. huhtikuuta 2016

Lastenvaatekernevaalit. Kuvia ja tunnelmia.

  
 
Tänään lauantaina täällä Jyväskylässä on ollut monenlaista tapahtumaa. Itse suuntasin ystäväni kanssa jo heti klo 10 Veturitalleille Lastenvaatekarnevaaleille. Tätä tapahtumaa oli kyllä odotettukin!
 
 
Lastenvaatekarnevaali on kotimaisten vaatteita, tarvikkeita ja asusteita pop up-päivän muodossa. Todellakin paljon kaikkea ihanaa, josta pää on vieläkin pyörällä! Erilaisia kuoseja, herkullisia värejä, kierrätysmateriaaleja, käsintehtyä, vastuullista, uniikkia -ja paljon muutakin.
 
Mahdollisuuksien mukaan tuen mielelläni kotimaista yrittäjyyttä ja ostan reilulla tavalla valmistettuja. Todella hienoa, että pienetkin brändit saavat näin näkyvyyttä -minä ainakin tiedän nyt, mistä kaikkialta kannattaa katsella massatuotannosta poikkeavia vaatteita. :)
  
Onneksi kipaisin paikalle heti tapahtuman alkaessa, koska jo hetken kuluttua siitä jonot olivat aikamoiset. Lähdimme Lastenvaatekarnevaaleille aikuisten kesken, vaikka lapsille olisi löytynyt paikanpäältä mm. Taidepiilon vapputeltta (aiempien kokemusteni perusteella Taidepiilon tapahtumat ovat mukavia, joten uskon, että tänäänkin olisimme siellä viihtyneet). Tytär oli tällä välin isänsä kanssa katsomassa Aarne Alligaattoria, jota hän oli odottanut monta viikkoa kuin kuuta nousevaa.  
  
Tällaisten tapahtumien etu on ehdottomasti mm. se, että pääsee vaihtamaan muutaman sanan tuotteen valmistajan tai vähintäänkin sen hyvin tuntevan henkilön kanssa. Väenpaljoudesta pystyi jo päättelemään, että tapahtuma kiinnosti montaa muutakin ihmistä. ;) Tungoksesta ja jonottelusta huolimatta tunnelma oli kepeä ja iloinen. Lisää tämän kaltaisia tapahtumia, kiitos!
 


 

11 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Ihastuin tuohon kuvissa olevaan oksan päällä istuvaan pöllöön ja matoon, satutko muistamaan tekijän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan näytäkin! <3 Tuo pöllö ja mato on omakin suosikkini, ja löytyi Hippakaupan myyntipisteeltä. :) (www.hippakauppa.fi)

   Poista
 2. Aivan ihana tapahtuma. Noi oksalla matelevat madot.on niin herttaisia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia tapahtumia saisi olla lisää! Nuo matoset ovat niin söpöjä. <3

   Poista
 3. Oi onpas siellä ollut paljon kaikkea ihanaa ja värikästä! :)

  VastaaPoista
 4. >Huikeita värejä ja kuoseja. Ihan silmälepää <3

  Aurinkoista kevätviikkoa teille.
  Kohta se kesä sieltä puskee päälle, pakko uskoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla tosiaan oli paljon silmän iloa! <3 Ihan kohta on toukokuu, vaikka tuntuu ihan hurjalta. :D Mukavaa viikkoa Micu! <3

   Poista
 5. Heippa TaidePiiLOsta! Tervetuloa myös jatkossa TaidePiiLOn muihin tapahtumiin :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihanan värikkäältä tapahtumalta! Olisin voinut itsekkin tulla paikalle, vaikka ei ole edes lapsia, sen verran mukavan näköistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!