torstai 16. kesäkuuta 2016

5 kivointa mekkoa

Tällaisena sään puolesta epävakaana päivänä on kaiken muun tohinan keskellä ehtinyt katselemaan nettikauppojen vaatetarjontaakin. Etsin uusia vaatteita juhannusta silmällä pitäen, sillä olisihan se erimukava pukeutua tuolloin uusiin ja nätteihin vetimiin.

Ensin mietin, että odottaisin uusien vaatteiden hankkimista juhannuksen yli, kun alennusmyynnit alkavat laajemmin. Tosin monissa paikoissa, kuten House of Brandonilla , alet ovat jo alkaneet jokin aika sitten. Nopean toimituksen ansiosta vaatepaketti ehtii vielä hyvin perille ensi viikon aikana, joten ehdin ihan hyvin päivän tai parikin tehdä valintaani. Listasin alle viisi omasta mielestäni valikoiman kivointa mekkoa, joista taidan shoppailla (ainakin) yhden itsellenikin.  
Brave Soul Gino Pink -mekko, josta tuli ihan superkesäinen fiilis! Kuvio ja värit ovat kauniit ja  uskon, että mekko on helteilläkin kivan vilpoisa, koska materiaali on 100% viskoosia.Todellinen juhannusmekko! Jo olisin menossa tansseihin, tämä olisi varma valinta! Ja vaikken menisikään voisin käyttää tätä silti. Vilan Blumen Dress Desert Flower löytyy täältä.
Tänä vuonna vietämme kaupunkijuhannusta, joten tällainen ONLYn mustavalkoinen mekko olisi melko varma ja tyylikäs valinta. Hinnaltaan mekko on edullinen, alle 20 euroa.Edellisessä asukollaasipostauksessa kerroin, kuinka olen rakastunut korallin sävyyn. Siltä ei voitu välttyä nytkään, tietenkään. ONLYn ihana Volan Dress Fusion Coral. <3
Vähän värikkäämpi mekko löytyy Jacqueline de Yongilta: Beat It Dress Flowery. Tämäkin muuten alle 20 euron mekko.

Jos ulkona on ollut tänään myrskyisää, on meillä sisälläkin käynyt melkoinen pyörremyrsky. Tavarat ja huonekalut vaihtavat paikkaa, puretaan, kootaan ja ollaan ihmeissään. Luotan, että huomenna on jo projektin suhteen helpompi hengittää. Nyt näyttää todella keskeneräiseltä, mutta kun tietää, että lopputulos tulee olemaan kiva ja toimiva, tämänkin sekasorron kestää. :D

Sisältää mainoslinkkejä

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!