sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Beauty Garden: luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa Ranskasta




Nyt on kuulkaas ollut sellainen viikko, että oksat pois. Muutamaan päivään mahtuu tietenkin niitä mukavia asioita, kuten lämpöä, aurinkoa ja jäätelöhetkiä. Mutta myös murtunutta luuta, epätietoisuutta ja sairaalassa vietettyä aikaa. Näin jotain mainitakseni. Seesteisempiä aikoja odotellessa.

Vaikka toisinaan on takkuista, auttaa rutiineista kiinni pitäminen rämpimään eteenpäin. Ja se, että aina sopivan hetken tullessa yritetään tehdä jotain kivaa. Tai oikeastaan sopivaa hetkeä ei kannata edes odotella, vaan on tehtävä tilaa niille hyville jutuille. Niin kuin eilenkin: kylvyn jälkeen nostin esiin helliviä luonnonkosmetiikan tuotteita ja ryhdyttiin 3-vuotiaan kanssa käsi- ja jalkahoidon tekoon. Hemmottelua, tyttöjen juttuja, lämpöä ja läheisyyttä.




Keväästä lähtien olen käyttänyt Beauty Gardenin kehäkukkaöljyä osana ihonhoitoani. Mielestäni öljy soveltuu parhaiten täsmätuotteeksi ihon kuiviin kohtiin, hierontaan ja kasvovoiteen vaikutusta tehostamaan. Iltaisin yövoiteen päälle levitettynä öljy saa ihon tuntumaan rasvaiselta, mutta aamuun mennessä sekä voide että öljy ovat imeytyneet. Iho kiittää. <3

Erinomaiseksi se kuitenkin on osoittautunut käsien hoidossa: käsivoiteen tapaan ja kynsinauhoja vahvistamaan. Pumppupullon ansiosta miellyttävän tuoksuista öljyä on helppo annostella vaikka tippa kerrallaan. Hieromalla kehäkukkaöljy imeytyy ihoon nopeasti, eikä jätä tahmaista tunnetta. Kynsinauhatkin tätä rakastavat, omani kun on ovat kuivuuteen taipuvaiset.

Kehäkukkaöljyllä on ihoa korjaava vaikutus, joten sen avulla saa repaleisetkin sormenpäät ja ihon pienet nirhaumat melko nopeasti parempaan kuntoon. Tuotteessa on mieto, mutta raikas ja miedosti makea tuoksu. Ja ihanan lyhyt INCI-lista (pidän tuotteista, joissa raaka-aineet tulevat selkeästi esiin).

Tuotteesta maahantuojan sivulla: KEHÄKUKKAÖLJY.





Kasvoille päivävoiteena käytössäni on porkkanavoide, joka vastaa hyvin herkän, kuivan ja couperosaan taipuvan ihon tarpeisiin. Yövoiteena käytän toista, tuhdimpaa voidetta, mutta täyteläisyytensä ansiosta porkkanavoide sopisi varmasti yökäyttöön myös normaali-ihoiselle.

Porkkanavoiteen koostumus on pehmeä ja samettinen. Levittäminen on helppoa, joten ihokin välttyy turhalta hankaukselta. Voide sisältää runsaasti vitamiineja (esim. eri B-ryhmän vitamiineja, beetakaroteenia, A-, C- ja K-vitamiineja), jotka parantavat ihon kosteuspitoisuutta. Tuote on luomua, NaTrue-sertifioitu, hajusteeton ja väriaineeton.

Tarkempaa tietoa INCI-listoineen Beauty Gardenin porkkanavoiteesta löytyy täältä: PORKKANAVOIDE.




Kolmas käytössäni oleva Beauty Gardenin kamomillasaippua, jota käytän tavallisen palasaippuan tapaan vartalon pesuun ja satunnaisesti myös kasvoille. Ominaisuuksiltaan saippua on hellävarainen ja rauhoittava, joten se ei jätä iholle kiristävää tunnetta, kuten useat muut saippuat. Kamomillasaippua on 100% luomutuote, vegaaninen ja hajusteeton. Saippuan kerrotaan soveltuvan myös hiustenpesuun.

Lisätietoa: KAMOMILLASAIPPUA




Luonnonkosmetiikan merkitys on taas omassa elämässäni korostunut, koska nyt raskaana ollessani valitsen kemikaalit ja kosmetiikan vielä entistäkin huolellisemmin. Myös lapselleni haluan käyttää tuotteita, joista on pois ylimääräiset myrkyt (lapsen kohdalla aloitan kuitenkin totuttelun uusiin tuotteisiin varovaisesti, koska pienen herkkä iho voi reagoida helposti) ja joiden sisältö on helposti tulkittavissa.

Beauty Gardenin ranskalainen luonnonkosmetiikka on 100% luomua, jossa säilöntäaineena käytetään mm. retiisiä. Tuotteet myös valmistetaan käsityönä ja pakataan mahdollisimman ekologisesti, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Näitä tuotteita minä käytän mielelläni. <3

Jos haluat tietää tuotteista enemmän, klikkaa TÄNNE (maahantuojan sivu). Samaiselta sivustolta löytyy myös jälleenmyyjät.

Tuotteet saatu testiin.


2 kommenttia:

  1. Oi vaikuttavatpa nuo ihanilta! Tämä merkki olikin taas uusi tuttavuus minulle :) Ihanaa kun pakkauksiin ollaan panostettu kunnolla, houkuttelee paljon enemmän kuin tylsät muoviset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin nämä testaamani tuotteet ovat osoittautuneet todella käyttökelpoisiksi! Ja pakkaukset tosiaan puhuttelee, nämä purkit ja pullot voi huolettaa jättää kylppärin tasoille, kun menevät ihan sisustustuotteesta. <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!