torstai 27. maaliskuuta 2014

Purina ONE Adult koiran täysravinto testissä

Olen Hopottaja ja pääsin taas mukaan kivaan kampanjaan, testaamaan Purina ONE Adult koiran täysravintoa. Tai pikemminkin testauttamaan sitä koirallamme ja muilla tessuilla.
"Purina ONE Adult on koiran täysravinto, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille aikuisille koirille. Kampanjatuotteen pääraaka-aineena on käytetty valikoituja lampaanlihapaloja. Purina ONE Adult täysravinto tukee koirasi vastustuskykyä, koska tuote sisältää erityisen antidoksianttien seoksen. Tärkeät ravintoaineet ja rapeat pelletit auttavat ikeniä ja hampaita pysymään kunnossa."

Ainakin meidän hauvallemme, jo seniori-ikäiselle snautserille, Purina ONE Adult maistui hyvin. Tuotehan on suunnattu juurikin aikuisille koirille. Kaikki Purina ONE koiranruoat ovat eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä, joten ne ovat varmasti täysipainoista ravintoa sisältäen kaiken tarvittavan ravintoaineen.

Purina ONE:n omilla sivuilla kerrotaan myös, että koiran täysravinto on:
  1. Erittäin sulavaa
  2. Auttaa tukemaan vastustuskykyä
  3. Edistää lihaksiston muodostumista
  4. Auttaa pysymään hoikassa kunnossa.

Asiantuntija itse :)
Tästä pääset tuotteen omille sivuille. Sieltä löytyy lisää tärkeää ja mielenkiintoista tietoa kyseisistä tuotteista."Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin."

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!