maanantai 8. helmikuuta 2016

Luonnonkosmetiikan tuoksut: Florascent (sis. alennuskoodin!)



Vaikka pystyisin aivan hyvin elämään ilman hajuvesiä, ovat tuoksut sellainen naisellinen ja ripauksen ylellisyyttä tuova juttu, niin arkeen kuin juhlaan. Vuosien varrella olen siirtynyt vain miedosti hajustettuihin tai luonnontuoksuihin kosmetiikassa sekä kodinhoidon tuotteissa. Jo monta vuotta sitten  useimmat voimakkaat synteettiset tuoksut alkoivat aiheuttamaan erilaisia reaktioita aivastelusta päänsärkyyn.
 
Aika pian tästä huomasinkin, että luonnonkosmetiikan tuoksut ovat minulle parempi vaihtoehto: eivät ärsytä nenää tai aiheuta tukkoisuutta. Raskauden myötä vaihdoin viimeisemmätkin voimakkaan tuoksuiset tuotteet tuoksuttomiin tai luonnollisiin tuotteisiin.  Synteettisiin tuoksuihin verrattuna tuoksut ovat mielestäni raikkaampia, selkeimpiä ja puhtaampia. Yleisesti kosmetiikassa muutenkin pidän miedoista tuoksuista, koska monta voimakasta tuoksua yhdessä saa aikaan aikamoisen tuoksusekamelskan.
 
Muutamia viikkoja sitten sain The Natural Goods Companylta postia parin tuoksun muodossa. Paketistani löytyi Florascentin Pivoine eau de Toilette 15ml sekä Floracentin Rose eau de Toilette 60ml.
 
Kuva naturalgoodscompanylta
 

"Floracent Aqua Floralis eau de Toilette ROSE on makea kukkaistuoksu, jonka latvatuoksuna on hedelmäinen aprikoosi. Tuoksun sydän muodostuu Grassen keväisen herkän tuoksuisista ruusuista ja juurituoksu on tuulahdus neilikkaa ja  kuin valkoisten kukkien kimppu. 

Ylellinen eau de Toilette sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aitoja eteerisiä öljyjä." (naturalgooscompany)

Rose -tuoksussa erottuu eniten ruusu, jonka nimikin kertoo. Tuoksu on muutenkin selkeä ja näistä kahdesta tuoksusta omaan nenääni tuntuu voimakkaammalle. Aluksi tuoksu vaikutti hieman ärhäkältä, mutta tasoittui ja selkeytyi iholla nopeasti. Tuoksu soveltuu erityisen hyvin iltamenoihin, joihin se jo pääsikin testattavaksi. Rose  on naisellinen, klassinen ja herkkä tuoksu. Myös ystäviltäni se sai kehuja, eikä kukaan maininnut, että tuoksu olisi ollut liian voimakas tai aiheuttanut ärsytystä. Tuoksu viimeisteli ihanasti iltameikin ja -asun ja säilyi iholla pitkään, kuitenkaan olematta liian voimakas.
 
Suihkaus mieleistä tuoksua kuitenkin on se, joka viimeistelee juhlavan kokonaisuuden. Rose muistuttaa niitä lapsuuden ruusuvesiä, mitä tehtiin liottamalla ruusun terälehtiä veteen. Melkoisen ihana tuoksuaikamatka. :)
 
 
Florascentin kaikissa tuoksupakkauksissa on jotain  eleganttia vivahdetta ja vintagea huokuvaa tunnelmaa. Tuoksut on kätevä säilyttää pystyssä vaikkapa kampauspöydällä ja kauniit pullot koteloineen toimivat myös sisustuselementtinä.
 
Kuva naturalgoodscompanylta
 


"Terveisiä keväisestä kukkivasta puutarhasta! 

Florascent Aqua Floralis PIVOINE eau de Toilette on raikas kukkaistuoksu, jonka latvatuoksuna on  sisilialaista sitruunaa ja mandariinia. Sydäntuoksu on kuin tuore pionikimppu hedelmäisillä sävyillä ja  juurituoksun muodostavat ruusunkukka ja jasmiini. 

Ylellinen eau de toilette sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon eteerisiä öljyjä." (naturalgoodscompany)



 
Tuoksuista Pivoine on miedompi ja arkisempaankin käyttöön sopiva. Tuoksua oli mukava sipaista kaulalle kaupungille ja kahville lähtiessä. Pivoine on hento ja naisellinen, puhdas ja kukkainen tuoksu. Rosen verrattuna mikään yksittäinen tuoksu ei tule esiin niin selvästi, vaan Pivoine muistuttaa enemmän kesäistä kukkakimppua.
 
 
Tuoksujen vertaaminen on ollut oikeastaan aika mielenkiintoista: miten kaksi eri tuoksua voivat olla keskenään niin samanlaisia, mutta kuitenkin niin erilaisia? Raikkaat ja naiselliset tuoksut ovat niitä minun tuoksujani. Aikanaan melko monta tuoksua testanneena tiedän, että mausteiset, tummat ja voimakkaat tuoksut voin ohittaa suosiolla.
 
Florascentin tuoksuja  löytyy The Natural goods Companyn valikoimasta näiden kahden lisäksi monta muutakin. Pakkauksia on kahta kokoa: 15 ml ja 60 ml. Ne kaikki koostuvat korkealaatuisista, 100% luonnollisista raaka-aineista, kuten kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä. Parfyymeihin käytetty alkoholi on erittäin puhdasta ja laadullisesti parasta mahdollista. Jokainen parfyymi on käsin pullotettu, sinetöity ja paketoitu.
 
Eau de toilettejen lisäksi Florascentiltä löytyy myös aromasprayt , joita voi käyttää huonetuoksuina, aromaterapiaan tai vaikka puhtaan pyykin joukkoon. Ne soveltuvat käytettäväksi myös suoraan iholle parfyymin tapaan ja eri tuoksuja voi yhdistellä keskenään. Aromatic Synenergies on puolestaan valikoima itsehoitosuihkeita. Ne toimivat aromaterapia-hoitosuihkeena jopa päivittäisessä käytössä ja tarjoavat apua mm. unettomuuteen, stressiin ja väsymykseen.
 
Loppuun vielä yksi iloinen asia: Blogin lukijat saavat The Natural Goods Companylta 20% alennuksen tilauksen loppusummasta! Alennus koskee kaikkia tuotteita, lukuunottamatta Esseä. Alennus on voimassa 8.-21.2.2016 ja sen saa koodilla  KUISKAUKSIA20. Naturalgoodscompanylle pääset tästä linkistä.
 
 
Tuotteet on saatu testiin naturalgoodscompanylta. Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

12 kommenttia:

  1. Jestas miten kauniita nuo putelitkin, näitä on pakko päästä jonnekin tuoksuttelemaan. <3

    VastaaPoista
  2. Vitsi, kun nämä voisi haistaa tätä kautta :) Paketit on kiehtovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin kiinnitin ensin huomion kauniisiin pakkauksiin, ja onneksi tuoksu vastasi aikalailla siitä välittynyttä mielikuvaa. :)

      Poista
  3. Onpa kyllä niin kauniita pakkauksiakin jo että voisi ostaa melkein vain niidenkin takia.
    Itse en pystynyt yhdessä vaiheessa käyttämään mitään tuoksuja kun aina tuli huono olo mut pikku hiljaa taas oon päässyt niihin kiinni. Harmi kun niitä ei voi tuolla työssäni käyttää niinkuin ei korujakaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis pakkauskin on tärkeä. <3 Minullakin synteettiset tuoksut aiheutti huonovointisuutta, mutta onneksi luonnonkosmetiikka ei sitä tee. :) Joskus on kiva sipaista jotain hyvää tuoksua, vaikka minullakin töissä ollessa niiden käyttö on ollut minimissä.

      Poista
  4. Miten sievät paketit ja pullot noissa Florascentin tuoksuissa!
    Tulin vastavierailulle ihanaan blogiisi!
    Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit, toivottavasti tulet uudelleenkin! <3 Kivaa viikkoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!