tiistai 20. syyskuuta 2016

Kaksi luottotuotetta
Ihoni on herkkä ja couperosaan taipuva, joten kasvojen punoitus on tuttu juttu. Auringossa oleskelu, hikoilu ja ihon kuivuminen ovat tekijöitä, jotka saavat punan herkästi pintaan. Minulle kasvojen punoitus on puhtaasti esteettinen juttu, johon en joka päivä kiinnitä edes huomiota, eikä ihoni ihan päivittäin kyllä punoitakaan. Käytössäni jo olevilla meikkivoiteilla saan suurimman punan piiloon, mutta on päiviä jolloin toivoisi ihon olevan tasaisen värinen kauttaaltaan. Kuten niinä päivinä, kun haluan kokeilla uutta poskipunaa, on jokin meno johon ehostautua tai kun on tarkoitus ottaa valokuvia.
Jo useamman kuukauden ajan olen tarvittasessa käyttänyt Zuiin mintun väristä CC-voidetta, joka korjaa ihon värivirheitä ja epätasaisuuksia. Mintun värinen meikinpohjustusvoide taittaa punaisuutta ja sitä suositellaankin erityisesti couperosa-iholle.
CC-voiteessa on samettinen ja notkea koostumus. Sitä voi käyttää ennen meikkivoiteen levitystä joko koko kasvoille tai paikallisesti niihin kohtiin, joissa punaisuutta esiintyy. Voide tasoittaa ihon sävyä tehden siitä samalla pehmeämmän. Vaikka voiteen päälle levitetään vielä meikkivoide, ei lopputulos ole liian paksu tai liian ehostettu. Voide tasoitti ihon sävyä jopa niin hyvin, että muutamana kesäisenä päivänä, kun halusin ehostautua vain kevyesti, käytin CC-voidetta sellaisenaan ilman meikkivoidetta.
Ensimmäiset muistoni punaisuutta taittavista voiteista ovat koostumuskeltaan paksuja ja hankalasti levittyviä, jotka jäivät meikkivoiteen alle ikään kuin ylimääräiseksi kerrokseksi -Zuiin voide on ihan toista luokkaa!

CC-voidetta myy ainakin Biodelly täällä ja The Natural Goods Company täällä.

Toinen viime kuukausina paljon käyttämäni, aplodit ansainnut tuote on Zuiin hohdepuuteri, jolla ei CC-voiteen tavoin ole tarkoitus piilottaa, vaan korostaa. Käyttämäni hohdepuuterin sävy on mango, joka sopiikin oikein joka paikan tuotteeksi. Se on toiminut korostusvärin tavoin poskipäillä, kulmaluulla, silmännurkissa ja amorin kaarella -eli niissä paikoissa, joissa käyttäisin normaalisti valokynää. Hohdepuuteri on erinomainen myös silmäluomilla luomivärin tapaan ja avonaisen puseron kanssa korostamassa decoltee-aluetta.
Zuiin hohdepuuteri löytyy mm. Biodellyn valikoimasta täältä .


Zuii organic värikosmetiikkaa käyttävät ja jälleenmyyvät useat kauneusalan ammattilaiset, enkä lainkaan ihmettele miksi. Tähän asti käyttämäni Zuiin tuotteet sisältävät runsaasti pigmenttiä, ovat pitkäkestoisia sekä miellyttäviä käyttää. Tuotteet ovat luomusertifioituja ja valmistettu mm. ruusun ja jasmiinin kukkien nupuista sekä hoitavista kasviöljyistä.


Aiemman postaukseni Zuiin huulipunasta voit lukea täältä.Tuotteet saatu maahantuojalta. Sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta CC-voiteelta. Minulla on myös hieman punoitusta poskilla ja kaikki BB- tai CC-voiteet ei sitä peitä. Välillä kun tykkään meikata kevyemmällä voiteella, mutta olisi kuitenkin kiva että punoitus pysyisi poissa:)

  Täytyy varmaan testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin juuri posket monesti punoittaa ja vaikka kevyempi meikkivoide riittäisin muuten, punoitusta se ei peitä. Tänäänkin minulla on Zuiin CC-voidetta laveran BB-voiteen alla ja lopputulos on kevyt ja tuntuu luonnolliselta iholla, ja punoituskin on pois. :)

   Poista
 2. Minullakin iho punoittaa. Poskista ja nenänpielistä. Tämän voiteen laitan kyllä muistiin ja hommaan itselleni. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä! Minua aikaisemmin ärsytti, kun tarvitsi paksun meikkivoiteen, että saan punoituksen piiloon. Nyt se onneksi onnistuu tämän CC-voiteen ja toisen kevyen voiteen avulla ilman paksua meikkikerrosta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!