sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Pala viikonloppua


Kaktushattu Maxomorra (saatu)

Joutsenmekko Maxomorra (saatu)Saattaa kuulostaa vähän hullulta, mutta nautin eilisestä sade- ja ukkoskuurosta paljon. Todella paljon. Kun välillä tuntuu, että kauniilla kesäsäällä sisällä oleilu olisi lähes rikos. Eilen nautin siitä, että sade piiskasi katua, kaksoset nukkuivat sisällä päiväuniaan ja me muut, minä, mieheni ja Isosisko valtasimme sohvan kirjoinemme. Yksi kesämuisto lisää.


Onhan näihin päiviin mahtunut myös niitä ihania hetkiä rannalla. Vedestä nauttivia lapsia, rantahietikolle kaatunut mehupurkki, ystäviä, tuttuvia, naapurustoa. Hyväntuulisia ihmisiä. Kesää. Pohdintaa siitä, mistä löydän samanmoiset vuosia sitten Kreikasta viidellä eurolla ostamani kumipohjaiset sandaalit. Parhaat kengät koskaan.


Ja arvatkaas mitä vielä tänä iltana teen lasten nukkuessa? Maalaan. Koti kaipaa pientä päivitystä ja raikastusta. Onneksi inspiraatioon löytyi myös valkoista maalia. Ehkä innostun postaamaan vielä jotain sisustusaiheista. Nähdään. <3 


3 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! Meillä ollut "rantaviikonloppu" ja lapset olleet innoissaan, ihana kun on aurinkoista! Kivaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Kesän parhaita paloja sydämen albumiin. <3
  Helteen hellimiä päiviä sinne!

  VastaaPoista
 3. Wau, kesä ja ranta perheen kanssa on ELÄMÄÄ

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!