tiistai 24. heinäkuuta 2018

Slipstop -tossut lapsille ja aikuisille

Yhteistyössä Slipstop ja Kidspot
Varmaan aika monessa perheessä kolkuttelee ovella erilaiset uudet vaiheet. On koulujen, päiväkotien ja kerhojen alkua. Niin myös meillä. Näiden myötä on tehty jo hankintojakin: sisävaatteita, ulkovaatteita ja tossuja, jotka yhteistyön merkeissä saatiin Slipstopista. 

Mielestäni sisätossut myös aikuisella ovat mitä loistavin idea. Jos jossain, niin esimerkiksi lasten leikkipaikoilla ja sisäpuistoissa aikuisten kannattaa käyttää tossuja -käyttäväthän niitä siellä lapsetkin. Olen osallistunut lasten kanssa näiden lisäksi muskariin, liikuntakerhoon ja perhekerhoihin. Ja tuntenut oloni epämiellyttäväksi ollessani pelkillä sukilla tai talvella villasukilla. Mikä hölmöintä, joskus jopa paljain jaloin unohtaessani tulevan sukkien tarpeen sandaaleilla liikkuessa. Suoraan sanoen kaivannut aikuisten tossuja. Mielestäni tossut ovat myös hygieniajuttu. Kylpylöissä tossujen käyttö tuo lisää turvallisuutta estäen liukastumista.


Meillä lasten tossut on mukana aina varavaatteiden ohella. Matkallakin tulee vastaan monenlaisia paikkoja, missä valitsen lapsille mieluummin tossut kuin paksut kengät, etenkin jos viivytään pitempään. Slipstopin tossut lapsen on äärettömän helppo ja nopea jalkaan myös itse. Myös kyläilyreissulla tossut ovat oikein hyvä vaihtoehto sisäkenkien sijaan. 

Kuten jo kerroinkin meillä kaikki lapset ovat jo kerholaisia tai päiväkotilaisia. Muutenkin aktiivisesti kuljemme paikasta toiseen, ja siksi jo pienimmilläkin on hyvä olla tossut.  Slipstopit ovat miellyttävät jalassa, keveät. Tuntuu, kuin korkeintaan sukat olisi pukenut jalkaan. Tossut toimivat uskoakseni hyvin myös vanhuksilla -heillä, joilla kaatumisen ja sisällä liukastumisen riski on korkea.

Slipstopin tossuja on saatavana useita eri kuoseja ja koko, vauvasta aikuiseen. Meillä tossuja on nyt kahdelle yksivuotiaalle, yhdelle neljävuotiaalle ja minulle, 37-vuotiaalle. :) Pienimmille, ensiaskeleitaan tapaileville tossut ovat toimineet myös ulkona, suojaten samalla pieniä jalkoja mm. kuumalta hiekalta heinäkuun helteissä.  Slipstopit on helppo laittaa jalkaan ja käytöstä huolimatta ne säilyttävät hyvin muotonsa. Hiekka ja muu lika lähtee tossuista helposti pois huuhtomalla käytön jälkeen.


Joko muuten seuraatte Kuiskauksia-blogin Instagram-tiliä ja Facebook-sivua? Olehan tarkkana, koska kumpaankin kanavaan lupaan tossuarvonnan. :) 

Slipstopin webshop: https://www.slipstop.fi/ ja Facebook-sivut: SlipstopFinland.
Tossut saatu Sliptopista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!